EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

SANKO Holding, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan "100. Yılda 100 Hayırsever" kampanyasına; üç okul, bir kütüphane ve bir kapalı spor salonu olmak üzere, 5 eğitim tesisi yaptıracak.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu:
Topluma katkı sunacak projeleri destekliyoruz

Topluma katkı sunacak projeleri desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Sosyal sorumluluk projelerine destek olmayı, millete karşı sosyal görev olarak görüyoruz. 
Daha önce, üçü fakülte binası olmak üzere 22 okul yaptırdık, SANKO Üniversitesi’ni kurduk. Şimdiye kadar 16 cami yaptırıp ibadete açılmasını sağladık, yenileriyle bu sayı 20’ye ulaşacak. Eğitime katkı sunacak projelerimizin, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu:
Gazi şehrimize hizmet etmek, bizim için şeref

Gaziantep bizim göz bebeğimiz. Kendi şehrimiz, kazanç sağladığımız, doğup büyüdüğümüz, Atalarımızın yaşadığı şehir. Gaziantep’e hizmetten gurur duyuyoruz. 
Gazi şehrimize hizmet etmek, bizim için bir şereftir. Bundan sonra da devam edeceğiz, hiçbir şekilde geri durmayacağız. İlerleyen dönemlerde bu okullara yenilerini ekleyerek daha fazla katkı sağlayacağız. Şehrimizin eğitimine katkı sunacak okullarımızın Gaziantep’e ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Sani Konukoğlu Vakfı, 1989 yılında kuruldu
SANKO, ülke ekonomisine ve istihdama sağladığı katkının yanında, topluma yaptığı hizmetleri kurumsal bir yapı altında toplamak amacıyla, 1989 yılında Sani Konukoğlu Vakfı’nı kurdu. Türkiye’de en çok yardım yapan ilk 10 vakıf arasına girildi. Öncelikli hedef; eğitim, sağlık ve gıda yardımı.

“İşin Hilesi Dürüstlüktür” ilkesi
Sani Konukoğlu Vakfı’nın kurucusu, “İşin Hilesi Dürüstlüktür” ilkesini yaşam felsefesi haline getiren merhum Sani Konukoğlu. Konukoğlu, sağlığında yaptığı sosyal hizmetler dolayısıyla Bakanlar Kurulu’nun aldığı karar gereği “Devlet Üstün Hizmet Madalyası ve Beratı“na layık görüldü.

Mütevelli Heyeti Başkanı: Abdulkadir Konukoğlu
Halkın refahı, eğitimi, mutluluğu ve sosyal gelişimi için yararlı hizmetlerde bulunduğu için Sani Konukoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na, TBMM Başkanlığı’nca ”Üstün Hizmet Ödülü”, Gaziantep Üniversitesi’nce “Fahri Doktora Unvanı” ve “Toplumsal Duyarlılık Ödülü”, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nce de “Vakıf İnsan” ödülü verildi.