KARİYER YOLCULUĞU

Ülkemizin önemli şirketlerinde üst düzey görev değişimleri yaşandı. Business Life ailesi olarak kendilerine başarılar diliyoruz...

Anadolu Isuzu’da üst düzey iki atama
Anadolu Isuzu’da, Genel Müdürlüğe bağlı iki yeni grup direktörlüğü oluşturuldu. “Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörlüğü”nü Hakan Kefoğlu üstlenirken, “Operasyonel Fonksiyonlar Grup Direktörlüğü”ne Hakan Özenç atandı.

EĞİTİM HAYATI 
(Hakan Kefoğlu)
İstanbul Alman Lisesi’nin ardından 2003’te, Koç Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

KARİYER YOLCULUĞU (Hakan Kefoğlu)
IBS Danışmanlık’ta (2001-2004), Mey İçki Dış Ticaret Departmanı’nda (2005-2009), Doluca Şarapçılık’ta (2009-2010), Anadolu Grubu bünyesindeki Ana Gıda A.Ş.’de (2010-2015) görev yaptı. 2015’ten itibaren Anadolu Isuzu İhracat Direktörü’ydü.

EĞİTİM HAYATI 
(Hakan Özenç)
Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nin sonrasında, 1990 yılında ODTÜ Makina Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. 2006’da, Sabancı Üniversitesi’nde “Yönetim” üzerine Yüksek Lisans eğitimini (EMBA) tamamladı.

KARİYER YOLCULUĞU (Hakan Özenç)
1994’te tanıştığı Anadolu Isuzu’da 2020-2022 yılları arasında Satış Sonrası Hizmetler Direktörü’ydü.

Aylin İyicik / Fiba Grubu İK Direktörü
Aylin İyicik; bankacılık, finans, perakende, enerji, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Fiba Grubu’nda, İK stratejileri ve süreçlerinden sorumlu olacak. 

EĞİTİM HAYATI
Lisans derecesini Middlesex Üniversitesi İK Yönetimi ve Pazarlama alanında çift ana dal yaparak aldı. İkiz çocuk annesi. İngilizce biliyor. 

KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyerine 1999’da, Profil International’de başladı. Daha sonra 19 yıl çeşitli görevler üstlendiği Koç Topluluğu’na katıldı. Koç Allianz’da, Koç Holding’teydi. Son 12 yıldır Koçtaş İK Direktörü’ydü.

Emmanuel Raptopoulos / SAP Güney EMEA Bölgesi Başkanı
Emmanuel Raptopoulos, SAP Güney Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (Güney EMEA) Bölgesi’nde, SAP Müşteri Başarısından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Scott Russell’a bağlı olarak çalışacak. 

EĞİTİM HAYATI
Yüksek lisansını, Atina Ulusal Teknik Üniversitesi’nde yaptı. Makine mühendisi. 

KARİYER YOLCULUĞU 
SAP bünyesinde, Avrupa ve Orta Doğu bölgelerinde 20 yılın üzerinde Genel Müdürlük, Satış, Operasyon ve Danışmanlık gibi üst düzey görevler üstlendi.

Taner Timirci / VavaCars Operasyon Grup Başkanı
Taner Timirci, 6 yıldır Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı’ydı. 

EĞİTİM HAYATI
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu. 

KARİYER YOLCULUĞU 
Profesyonel kariyerine 1997 yılında P&G Türkiye’de başladı. Timirci, 2007 yılında Reckitt Benckiser’e dahil oldu. 2014-2016 yılları arasında Evyap’taydı.

Nevin Gülbaz / Sandoz Türkiye Finans Direktörü
Nevin Gülbaz, yaklaşık 18 yıllık finans tecrübesine sahip.

EĞİTİM HAYATI
2004 yılında, Galatasaray Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu.

KARİYER YOLCULUĞU 
Profesyonel iş hayatına Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’de başladı. 2008’de Sanofi Türkiye’ye geçti. 2015-2020 arasında Abbott’taydı. 2020 yılının ikinci yarısından itibaren Danone Sütlü Ürünler’deydi.

Hatice Çinar / Aydem Enerji İSG ve Çevre Grup Direktörü 
Hatice Çinar, holding ve tüm şirketlerinde gerçekleşen faaliyetlerin; İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre mevzuatlarına uyumlu olarak yürütülmesinden sorumlu olacak. 

EĞİTİM HAYATI
ODTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu. Yüksek lisansını, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nde yaptı.

KARİYER YOLCULUĞU 
Alanında 20 yılı aşkın deneyimi bulunuyor. Kariyerine Teknik Mühendislik ve Danışmanlık şirketinde başladı. 2001-2005 yılları arasında BOTAŞ’ta, 2005-2008 döneminde Phillip Morris Sabancı’da çalıştı. Son 12 yıldır Limak Holding bünyesindeydi.

Banu Peker / Peugeot Türkiye Pazarlama İletişim Müdürü
Stellantis grup çatısı altında Peugeot, Citroën, Opel ile DS olmak üzere dört ikonik markanın Türkiye’deki faaliyetlerini yürüten Groupe PSA Türkiye’de önemli bir atama oldu. 

EĞİTİM HAYATI
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu.

KARİYER YOLCULUĞU 
Çalışma hayatına adım attığı Toyota Türkiye’de, yaklaşık 11 yıl görev aldı. 2019’da transfer olduğu Citroën Türkiye’de Pazarlama İletişimi Müdürü’ydü.

İpek Süzmetaş / PepsiCo Türkiye Finans Kıdemli Direktörü
İpek Süzmetaş, PepsiCo Türkiye’de daha önce, Doğu Balkanlar Finans Direktörü’ydü. 

EĞİTİM HAYATI
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu.

KARİYER YOLCULUĞU 
18 yıllık kariyerinde ticari finans, yönetim muhasebesi, iç denetim gibi farklı görevlerde bulundu. 2011’de PepsiCo ailesine katılmadan önce, British American Tobacco’daydı.

Burak Sezer / COLIN’S Global İK Operasyonları Grup Müdürü
Burak Sezer, 38 ülkede 600’ü aşkın mağazasıyla faaliyet gösteren markanın, İK operasyonlarından sorumlu olacak. 

EĞİTİM HAYATI
Lisans eğitimini, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamladı. 

KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyerine, Louis Vuitton’da başladı. Goldaş Mağazacılık ve Pazarlama’da, Yalınkaya Holding’te. Darty Türkiye’de, Kahve Dünyası’nda görev yaptı. 2014’ten bu yana Koç Topluluğu çatısı altında Bilkom Bilişim Hizmetleri’nde İK Direktörü’ydü.