SPOR SPONSORLUĞUNDA YENİ DÖNEM

SPOR SPONSORLUKLARI KULÜPLERİN FİNANSAL ZORLUKLARI AŞMASINI SAĞLARKEN DAHA FAZLA ÇOCUK VE GENCİN SPOR YAPABİLMESİNİ VE SPOR MÜSABAKALARINI İZLEMESİNİ DE SAĞLIYOR. BASKETBOLUN VE VOLEYBOLUN BUGÜN BU KADAR SEVİLMESİNDE HİÇ KUŞKUSUZ SPONSORLARIN YAPTIĞI REKLAM KAMPANYALARININ, PAZARLAMA İLETİŞİMİ ÇALIŞMALARININ PAYI ÇOK BÜYÜK. BUGÜN TÜRK VOLEYBOLU DÜNYADA BİR NUMARADAYSA BUNDA KADIN VOLEYBOLUNA YILLARDIR VERİLEN DÜZENLİ DESTEĞİN DE PAYI VAR. CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA SPORUN PEK ÇOK DALINDA DÜNYA BİRİNCİLİKLERİNİN GELMESİ SPOR SPONSORLUĞUNA OLAN İLGİYİ DE ARTIRDI. İŞTE YENİ SPOR SPONSORLARI VE HEDEFLERİ?

ALLIANZ Türkiye Pazarlama ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı
“Olimpik sporcular Mete Gazoz ve Merve Dinçel’e sponsor olduk”
ALLIANZ Türkiye olarak 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli Okçu Mete Gazoz ve Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Tekvandocu Merve Dinçel ile sponsorluk anlaşması yaptık.

Allianz Türkiye olarak ‘Şampiyonlar Allianz’da Buluşuyor’ sloganıyla yeni sporcu iş birliklerine imza atıyoruz. Hem Cumhuriyet’in hem Allianz Türkiye’nin 100. yılında ‘Birlikte, umutla’ diyerek spora ve sporcuya olan desteğimizi genişletmeye devam ediyoruz. Milli sporcular Mete Gazoz ve Merve Dinçel ile sponsorluk anlaşması yaptık. Anlaşmayı, milli okçu Mete Gazoz ile milli tekvandocu Merve Dinçel’in genç yaşta ulaştıkları büyük başarıları anlatan, çocukluk fotoğraflarının da yer aldığı bir videoyla duyurduk.

“BİRLİKTE YÜRÜMEKTEN MUTLUYUZ”

Mete Gazoz ve Merve Dinçel’in umut dolu başarı hikayeleri herkese ilham oldu. Allianz Türkiye olarak gelecek nesiller için değer yaratma yolculuğumuzda, spora ve sporcuya verdiğimiz desteği genişleten yeni bir dönem başlatmış ve ilk adımımızı milli paralimpik yüzücümüz Sümeyye Boyacı'nın ana sponsoru olarak atmıştık. Şimdi Mete Gazoz ile Merve Dinçel de Allianz Türkiye ailesine katıldı. Ülkemizin yetiştirdiği başarılı genç sporculara destek olmaktan ve onlarla birlikte yürümekten mutluluk duyuyoruz.

BEYMEN CLUB ECZACIBAŞI DYNAVIT’IN STİL SPONSORU OLDU
Türk voleyboluna kazandırdığı sporcularla modern Türk kadınının önde gelen temsilcilerinden olan Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün stil sponsoru 2023-2024 sezonunda da Beymen Club oldu.

Eczacıbaşı Dynavit ve Beymen Club iş birliği ile 2020 yılında başlayan “Stil yolculuğu” yeni sezonda da devam ediyor. Eczacıbaşı Dynavit için özel olarak tasarlanan, Beymen Club’ın özgün ve modern tasarım diliyle kadın sporculara stil ilhamı veren koleksiyon, “Onların stili sonuna kadar mücadele etmek. Bizim stilimiz onları sonuna kadar desteklemek” mesajının altını çiziyor. Kulüp renklerindeki siyah ve turuncu koleksiyon, yoğun maç dönemlerinden resmi törenlere ve serbest zamanlara farklı dönemlerdeki ihtiyaçlar için blazer ceketlerden sweatshirt’lere, taytlardan eşofmanlara, gömlekten sırt çantalarına kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

KADIN VOLEYBOLUNADESTEĞİ SÜRÜYOR

Geçmişten günümüze kurulduğu günden bu yana mücadele ettiği tüm kulvarlarda en üst seviyeyi hedefleyen Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün sezon öncesi basın toplantısında Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları, teknik kadro ve kulüp çalışanları Beymen Club’ın modern ve yenilikçi tasarımlarıyla ilgi odağı oldu. Kadına ve kadın voleyboluna vermiş olduğu destekleri her geçen gün artıran Beymen Club, Eczacıbaşı Dynavit’le olan iş birliğinin devam edeceği mesajını yeni sezon için hazırladığı yeni koleksiyonla bir kez daha vurguluyor.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu
“100’üncü yılda anlamlı bir sponsorluğa imza attık
SANKO Holding olarak Cumhuriyetin 100. yılında anlamlı bir sponsorluğa imza attık. Kariyerinde dünya şampiyonlukları ve sayısız altın madalyası bulunan Para Milli Okçu Yiğit Caner Aydın’ın ana sponsorluğunu üstlendik.

Cumhuriyet'in 100. yılında Para Milli Okçu Yiğit Caner Aydın’ın ana sponsoru olduk. SANKO Holding olarak Cumhuriyet’in 100. yılında Dünya Şampiyonu Yiğit Caner Aydın’a sponsor olmanın gururunu yaşıyoruz. 119 yıldır toplumumuza karşı olan sorumluluğumuzun bilincinde katma değer yaratacak çalışmalar yürütme gayretimiz hiç azalmadı, aksine artıyor.

GENÇLER ÖNCELİĞİMİZ

Eğitimde, kültür-sanat alanında ve sporda özellikle gençlere katkısı olan projelere öncelik veriyoruz. Bugün de genç bir dünya şampiyonuna sponsor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgili Yiğit Caner’in gösterdiği yılmazlık, çalışkanlık ve umut hepimiz için önemli değerleri oluşturuyor. İş birliğimiz süresince Yiğit Caner’in ülkemizi başarıyla temsil edeceğine, Cumhuriyetimizin 100. yılında da ülkemize şampiyonluklar getireceğine gönülden inanıyorum.

TEKNOFEST’İN 4 YILDIR SPONSORUYUZ

TEKNOFEST’in dört yıldır ana sponsoruyuz. Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması’nı düzenledik. Dört yılda 35 binin üzerinde takımın yarıştığı Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması ile toplumda teknolojiyle bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, öğrencilerin fikirlerine, üretimlerine katkıda bulunabilmek için motivasyon düzeylerini artıracak bu önemli organizasyonda enerjilerini desteklemeyi hedefledik. Milli teknoloji hamlesi yolunda gençliğin enerjisini desteklemeye devam edeceğiz. Eğitim alanında gençlerimize desteğimiz Sani Konukoğlu Vakfımız aracılığıyla devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bin 500 öğrenciye karşılıksız burs desteği ve okul ve giyecek ihtiyaçları için destek olduk. Geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimleri her şeyin önünde geliyor.

EN BAŞINDAN BERİ SPORA DESTEK VERİYORUZ

Başta Gaziantep olmak üzere sağlık, spor, eğitim ve kültür alanlarında fayda sunan projelere imza atıyoruz. Gençlerin iyi yetişmesi hedefiyle ülkenin geleceğine yatırım yapıyoruz. Sporun toplum üzerindeki pozitif etkilerinin farkında olan bir kurumuz. Sporu ve sporcuları destekleyen proje ve faaliyetler yürütüyoruz. Gaziantep Futbol Kulübü gibi süper ligin başarılı takımlarından birinin SankoSpor adıyla ilk kurucularındanız. SANKO Okulları’nda spor alanında dünya derecesi alan başarılı öğrenciler yetiştiriyoruz. Aynı zamanda Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi’nin açılışını geçtiğimiz yıl yaptık. Spora verdiğimiz desteği Para Milli Okçu Yiğit Caner Aydın ana sponsorluğuyla sürdürüyoruz.

“TÜRK BASKETBOLUNUN GÜVENCESİYİZ”
Sporun birleştirici ve dönüştürücü gücüne inanan ve 85 milyona ulaşma hedefiyle yola çıkan Türkiye Sigorta, Avrupa basketbolunun önde gelen liglerinden Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nden sonra, iki sezon boyunca Türkiye Basketbol Ligi’ne de isim sponsoru oldu.

Türkiye Sigorta, hayatın her alanında var olmaya ve değer katmaya devam ediyor. Avrupa basketbolunun önde gelen liglerinden Basketbol Süper Ligi’ne geçtiğimiz yıl 3 sezonluğuna isim sponsoru olan Türkiye Sigorta, şimdi de Türkiye Basketbol Ligi’ne iki sezonluğuna isim sponsoru oldu. Bu önemli iş birliğini duyurmak ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin yeni sezon sponsorluk imzalarını atmak üzere Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Türkiye Sigorta Genel Müdürü Taha Çakmak’ın katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi.

“GURURUMUZA GURUR KATACAĞIZ”

Türkiye Sigorta Genel Müdürü Taha Çakmak, “Türkiye’nin Basketbol Süper Ligi, Federasyonun gayretli ve özverili çalışmaları ile bugün uluslararası prestijde bir marka konumuna erişmiş durumda. Bugünden itibaren ortak amacımız, Türkiye Basketbol Ligimizi de güç birliğiyle benzer bir noktaya taşıyarak; 85 milyonun gururuna gurur katmak.

Ne mutlu ki; 12 farklı ilimizden 18 güzide takımın rekabet ettiği Türkiye Basketbol Ligimiz de bundan böyle, “Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi” olarak anılacak. Bu beraberlikten doğan güçlü sinerjinin hem markamıza hem basketbolumuza değer kattığına ve katacağına inanıyoruz” diye konuştu. Milli sorumluluk anlayışıyla Türk sporuna desteklerini sürdüreceklerini belirten Çakmak, “85 milyonun olduğu gibi Türk basketbolunun da güvencesi olan Türkiye Sigorta adına; bu iş birliğini bir sponsorluktan öte, ortak bir hedefe kilitlenen yol arkadaşlığı olarak gördüğümüzü özellikle belirtmek isterim” dedi.

“SPONSORLUKLAR BASKETBOLUN DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMASINI SAĞLIYOR”

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ise “Türkiye Sigorta, Avrupa’nın en rekabetçi ligi olan Basketbol Süper Ligi’ne geçtiğimiz yıl adını verdikten sonra bu yıl da basketbolun yaygınlaştırılması ve kulüplerimizin desteklenmesine katkı sağlamak üzere Türkiye Basketbol Ligi’nin isim sponsoru oluyor. Önümüzdeki iki yıl boyunca Türkiye Sigorta, Türkiye Basketbol Ligi'nin isim sponsoru olarak, basketbol ailemize ve lige büyük bir destek sunacak. İnanıyorum ki bu iş birliği daha uzun yıllar sürecek başarılı bir ortaklığın temellerini attı. Sponsorluk anlaşmaları ve iş birlikleri, kulüplerimize finansal destek sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda basketbolun daha çok kişiye ulaşmasını sağlıyor. Türkiye Sigorta ile yaptığımız anlaşma, bu bağlamda Türk basketbolunun geleceği için büyük bir değer taşıyor. Türkiye Sigorta'nın basketbolumuza duyduğu güven ve inanç için teşekkür ediyoruz” dedi.