AİLENİZLE GÜVENLİ TATİL İÇİN WOME DELUXE

Doğayla iç içe, deniz sıfır konumuyla: WOME Deluxe Yeni sezonda da kusursuz bir tatil deneyimi yaşatacak!

Antalya’nın en güzel ilçelerinden Alanya Avsallar’da yer alan Türkiye’nin en büyük aile konseptli oteli WOME Deluxe, 2023 sezonunda da misafirlerine muhteşem bir yaz yaşatacak. Denize sıfır konumuyla doğayla iç içe olmak isteyenlerin vazgeçilmez tatil adresi tüm misafirlerine, birçok alternatifin yer aldığı farklı büyüklükteki ailelere uygun odalarıyla, eşsiz mutfağı ve çeşitli ayrıcalıklarıyla yeni sezonda da kusursuz bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefliyor. 
 
Türkiye’nin en büyük alkolsüz aile oteli olan ve her yıl binlerce turisti ağırlayan WOME Deluxe, doğa, orman ve denizle iç içe her aileye uygun oda seçenekleriyle yeni sezonda da Akdeniz kıyılarının vazgeçilmez tatil adresi olmaya devam edecek. WOME Deluxe, imza lezzetlerin eşlik ettiği güçlü mutfağı,  kadın ve erkeklere özel plajları, açık ve kapalı havuzları, çocuklar için Womy Club, su kaydırakları, saunası, hamamı, buhar odası, fitness ve aerobik merkezleri; basketbol, voleybol gibi spor olanakları, animasyon programları, amfi tiyatrosu, aile süitleri ve balayı odalarıyla, misafirlerine aileleriyle gönül rahatlığı ile fark yaratan bir tatilin değişmeyen adresi olacak.


Kadınlar her zaman daha ayrıcalıklı 

Bin 800 yatak kapasiteli; standart oda, junior aile odası, aile süit, deluxe süit, taş ev, VIP villa ve engelsiz oda seçenekleriyle ile hizmet veren WOME Deluxe, her misafiri özel hissettiriyor.  Bunun yanı sıra kadınları daha ayrıcalıklı bir konuma yerleştirerek, WOME’N konseptiyle ağırlıyor. Gözlerden uzak bir şekilde, denizin ve kumsalın tadını çıkarmak isteyen kadın misafirlerin gönül rahatlığı içerisinde eğlenmelerini sağlıyor.  Çocuklara ise Womy Club ile oyun parkı, sinema gösterimi, lego dünyası, sanat etkinlikleri ve eğitici atölyeleri gibi onlarca aktivite ile unutulmaz bir tatil yaşatıyor.  Evlenmek isteyen çiftler için en yeni trendleri takip eden WOME Deluxe, bu doğrultuda teras, havuz başı, bahçe ve tesiste bulunan diğer alanlarda ayrıcalıklı bir konsept oluşturarak, evlenecek çiftlere eşsiz bir düğün sunuyor. Düğün sonrası balayını da otelde geçirmek isteyen çiftlere sadece kendilerine özel hazırlanan taş villalarda eşsiz bir balayı geçirme fırsatı veriyor. 


Yeni tatlar ve yeni mutfakların buluştuğu imza lezzetler 
Konuklarını her zaman yeni tatlar ve yeni mutfaklardan imza tatlar ile buluşturan WOME Deluxe, Türk ve dünya mutfağına ait onlarca çeşit yemeği misafirlerine sunuyor. Anadolu Mutfağı, Karadeniz Mutfağı, Akdeniz Mutfağı gibi yöresel lezzetlerin yanı sıra, balık ve et kültürünün en güzel çeşitleri damakları çatlatıyor. Açık büfe kahvaltı, öğlen, akşam ve ara öğünlerde de yemek ikramları yapılıyor. Türk ve dünya mutfaklarının eşsiz lezzetleri, çam ağaçları altında sıcak ya da soğuk içeceklerin sunulduğu Kır Kahvesi, meyveler ve her an sıcak atıştırmalıklarla eşsiz bir lezzet köşesi haline dönüşen Snack Barlar, tatil keyfini yukarılara taşıyor. 


Lüks deneyiminin fark yaratan konforlu hali Wome Prime
Akdeniz’in masmavi deniz kıyılarına ve çam ormanına ev sahipliği yapan Wome Deluxe içerisinde yer alan Wome Prime,  İncekum’un muhteşem doğasında ayrıcalıklı bir tatil sunuyor. Beklentilerin ötesinde bir tatil deneyimi için Prime odaları evinizdeki konforu en lüks koşullarda hissedebilmenize olanak tanıyor. Ayrıcalıklı hizmetleri, tatil asistanı, Türk ve dünya mutfağından muhteşem tatları ve eğlenceli aktiviteleriyle eşsiz bir tatil deneyimi misafirlerini bekliyor. Prime Forest, Prime Sea, Prime Sea Plus ve Prime Süit Sea oda seçenekleri bulunan Wome Prime nem seviyesini muhafaza eden lüks tekstil ürünleri, lüks markalardan oluşturulan buklet malzemeleri, en rahat uyku deneyimi için ortopedik yataklar ve yastık menülerini misafirlerine sunuyor. 

Wome Deluxe’e Uluslararası Bir Ödül Daha!
Wome Deluxe, Singapur merkezli dünyaca ünlü seyahat otoritesi CrescentRating tarafından organize edilen‘’Halal in Travel Awards 2023’’ ödülleri  "Muslim-friendly Hotel of The Year" kategorisinde, konseptinde dünyanın en iyi oteli ödülüne layık görüldü.  Bu prestijli ödül, otelin Müslüman seyahatçilere sunduğu kaliteli hizmetler, helal yemek seçenekleri, ibadet olanakları ve diğer ayrıcalıkları ile tesisin tüm dünyada başarılı olarak tanınmasına katkı sağlayacak. Dünyanın farklı noktalarından ağırladığı misafirlerine en ayrıcalıklı hizmetleri sunmak için çalışmalarını sürdüren Wome Deluxe, Türk turizminin de dünyada tanıtılması ve ön plana çıkması vizyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir.


Wome Deluxe’un kurumsal web site ve sosyal medya hesapları;

https://www.wome.com.tr/
https://www.instagram.com/womedeluxe
https://www.facebook.com/womedeluxe