ANADOLU VAKFI'NDAN GENÇLERE YATIRIM

Anadolu Vakfı tarafından 2013 yılında hayata geçirilen "Mentorluk Programı"nın 8. dönemi, Covid-19 pandemisi nedeniyle online başladı. Topluma; evrensel değerleri dikkate alan, sağduyulu, inisiyatif alabilen, gelişime açık tarafları ile yüzleşip kişisel gelişimini önemseyen ve potansiyelini açığa çıkarabilen gençler kazandırılması amaçlanıyor. Bursiyerler için çevresel koşulları, değişimi, kişileri ve olayları doğru okumaları, doğru yolu bulmaları ve doğru aksiyon planları belirleyebilmelerine yönelik eğitimler organize edilecek.


ANADOLU GRUBU VE ANADOLU VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANI TUNCAY ÖZİLHAN:
“MENTORLUK PROGRAMI”NIN ETKİSİ BÜYÜYOR
Hem Anadolu Grubu ailesi üyelerinin hem de gönüllülerin çabaları sayesinde, bu zorlu dönemde de gençlere destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz.

“Mentorluk Programı”nın etkisi katlanarak büyüyor. Birlik ve beraberliğin çok önem taşıdığı bu dönemde, programımız daha da anlam kazandı. Yenilikçi, yaratıcı, cesur, tutkulu ve kendisiyle barışık gençler yetiştiriyoruz. Hem kendi geleceklerini hem de bizlerin geleceğini en güzel biçimde şekillendirmelerine destek olmaya devam edeceğiz.

“DEĞERLİ ÖĞRETMENİM” PROJESİ, 51 İLE ULAŞTI 
Anadolu Vakfı, öğretmen, idareci ve öğrencilerin bilgi ve becerilerin artırılmasını hedeflediği “Değerli Öğretmenim” projesiyle 51 şehre ulaştı. Covid-19 pandemisi nedeniyle Zoom, Adobe Connect ve Teamlink uygulamalarıyla online devam eden eğitimlerin 51. ili Diyarbakır oldu. İçeriği yeni konularla zenginleştirilen “Değerli Öğretmenim” kapsamında, 21 Mayıs’ta Diyarbakır’daki idarecilere “Yönetişim Yetkinlikleri” eğitimi verildi.


ANADOLU VAKFI GENEL MÜDÜRÜ SELİM GÜVEN:
BURSİYERLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ

Farklı bölgelerdeki öğrencilerin, uzakta olsalar da yanlarında olabilmek çok değerli. Bu olağanüstü dönemde, tüm zor şartlara rağmen bir arada olabilmek, hayatlara dokunabilmek eskisinden de önemli bir ihtiyaç halini aldı. Bursiyerlerimizi yalnız bırakmıyoruz. Covid-19 pandemisi nedeniyle oluşan koşullara hızla uyum göstermelerini desteklemek için onlara online mentorluk veriyoruz.


54 BİN 55 SAATLİK MENTORLUK DESTEĞİ
“Anadolu Vakfı Mentorluk Programı”nın 8. dönemine, Anadolu Grubu profesyonellerinin yanı sıra, 86 ayrı firmadan gönüllü mentorlar katılacak. “Anadolu Vakfı Mentorluk Programı” ile bugüne kadar 139 etkinlik düzenlendi. Toplam 777 mentor ve mentee’nin işritakiyle toplamda 54 bin 55 saate yakın mentorluk desteği verildi.