'BİLGİ VE İLETİŞİMDE LİDER BİR MARKAYIZ.'

Türkiye'de bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe 15 yıldır hizmet veren Sistem 9, 22 ülkede, 40 binden fazla dijital ekranı, 200'den fazla müşterisi adına yönetiyor. Kendi alanında Türkiye'nin lider, dünyanın ise en iyi üç firması arasına girmeyi başaran Sistem 9'un Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Akın, kurumların çözüm ortağı olduklarını söylüyor. Bilgiyi alarak en doğru şekilde işlediklerini belirten Akın, marka ile hedef kitlesi veya çalışanları arasında sürdürülebilir bir bağ kurduklarını vurguluyor.

2005 YILINDA KURULDU
Sistem 9, dijital reklam mecraları oluşturmak için 2005 yılında kuruldu. 2006 ortası itibariyla “digital signage sistemlerini” Türkiye pazarına ilk getiren şirket unvanını aldı. Bu sistemler kurumlara; satış noktalarında sınırsız pazarlama, içerik, kampanya, promosyon gerçekleştirme imkânı ve kurumsal iletişimi ile insan kaynakları yönetiminde avantajlar sağlıyor. Kurulumunu yapıp müşterilerimiz adına yönettiğimiz sistemler, artık en büyüğünden, en küçüğüne her ölçekteki kurum ve sektör için uyarlanabilir hale geldi. 

ANAHTAR TESLİM...
Teknik altyapıya ciddi derecede yatırımlar yapıyor, güvenlik konularına titizlikle yaklaşıyoruz.  Tüm hizmetleri tek elden ve anahtar teslim sunuyoruz. Sistem kuruluyor, geliştirdiğimiz “S9Vision” yazılımı ile müşteriye özel esnek çözümler üretiliyor, içerikler hazırlanıyor ve yayınlarımız kusursuz yönetiliyor. 81 ilde saha servislerimiz var. Yurt dışı sistem kurulumlarına da destek sağlıyoruz. En ufak sorun yaşayanlar, karşılarında tek muhatap olarak Sistem 9’u buluyor.

BAŞARILARIN EN BÜYÜK KARŞILIĞI, ÖDÜLLER...

Ülkemizde ve dünyada birçok ödüle layık görüldük. 2019 ve 2020’daki “Bilişim 500 Ödülleri”nde “Sistem Entegratörü Görüntü ve Ses Sistemleri Kategori Birincisi” olduk. 2019 ve 2020’da “Deloitte Technology Fast 50 Turkey Awards” ödüllerinde yer aldık. Global anlamda “DSE Apex”ten 2012 ve 2015’te aldığımız “Altın” ve “Bronz” ödüllerden bahsetmekte yarar görüyorum. Digital Signage Federasyonu’nun (DSF) resmi sponsorluğunu üstlendiği bu ödüller, sektörün kalbinin attığı önemli bir buluşma noktası. Sistem entegratörü, yazılım, distribütör, reklam, pazarlama vb. alanında uzman 4 bini aşkın profesyoneli buluşturuyor. Hizmet verdiğimiz teknoloji alanının Oscar'ı olarak kabul ediliyor. Digital Signage sektörünün liderleri, uzman markaları ve uzmanlarını buluşturan bu organizasyonda kazandığımız ödüller, ülkemiz için de çok önemli. Son olarak 2019’da “Sistem 9” tarafından “Unifree” adına İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirilen “Duty Free” projesi ile, ulaşım kategorisinde DSE Apex’te finale kaldığımızı gururla söyleyebilirim. 12 kategoride düzenlenen ve 19 ülkeden 119 projenin katıldığı bu ödülün vereceği güç ile birlikte “Geleceğe Taşıyan Dijital Çözümler” mottomuz ile bilgi ve iletişim teknolojilerinde “dünya şirketi olmak” için gerekli adımları atmaya kararlılıkla devam edeceğiz.

YERLİ YAZILIM İLE BÜYÜYOR

Son 20 senede yazılım; teknolojik gelişmelerin sürükleyicisi olduğu gibi,  insanlığın gelişimine de ciddi katkılarda bulundu. Dünyanın ilk 5 büyük şirketinin üçünün ana işi, yazılım. Türkiye’de de son 5 yılda, veri analizi ve farklı alanlara yönelik yazılım ürünleri hızla gelişti. Biz de Türk mühendislerimiz ile tamamen yerli ve yurt dışındaki rakiplerinden daha performanslı, Türkiye’deki en güçlü, yaygın ve esnek ‘digital signage’ yazılımı olan “S9Vision”u geliştirdik. 

BİG DATA YATIRIMLARINI ARTIRIYOR

Hedeflerimizi pandemide dahi yakaladık. Dünyada gelişen ve büyüyen “digital signage” sektöründe salgın öncesi, 2020’de pazar hacminin 23 milyar doları aşacağı tahmin ediliyordu. Artık veri depolama ve veri analizi, firmalar açısından daha önemli hale geldi. Yazılımımızı dünya standartlarında tuttuğmuz, Ar-Ge’ye, yapay zekâya, gerçek zamanlı pazarlama üzerine odaklandığımız bir yıl geçiriyoruz. “Türkiye’nin digital signage” markasıyız. Planlarımızı, 2021’de teknoloji ihraç eden şirket olmak, big data yatırımlarımızı dört kat artırmak üzere yapıyoruz. 

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEĞER VERİYOR
Sosyal sorumluluk projelerinin, gençlerin, sporun ve bugünün sporcularının yanında olmaya çalışıyoruz. Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Sistem 9 Yeşilyurt Kadın Voleybol Takımı’nın da isim sponsoruyuz. Sponsorluğumuzun gücüyle kulüp tarihinde bir ilki yaşatan takımımız, CEV Challenge Kupası’nda yarı finale kalarak göğsümüzü kabarttı.

SİSTEM 9’DA EKİP RUHU
- Arka planda komple bir ekip çalışması yatıyor. 
- Sistem 9, dokuz kişi ile çıktığı yolda, bugün Türkiye genelinde 300 kişiyi aşan bir ekiple hizmet veriyor. 
- 50’si beyaz yaka olarak şirket içinde çalışırken, diğer çalışanlar sahada görev alıyor. 
- İçerden büyümeye devam ederken alttan gelen personel de işi bilerek ilerliyor.

PEK ÇOK SEKTÖRE HİZMET VERİYOR

Sistem 9; sinemadan havalimanına, mağazadan otele, restorandan büyük işletmelere kadar, pek çok sektöre hizmet veriyor. Son olarak ‘Unifree Duty Free’nin İstanbul Havalimanı’nda işlettiği mağazaları için 360 derece digital signage hizmeti verdi. Tamamen yeni nesil led ekranlar kullanıyor. Merkezi içerik yönetim yazılımı “S9Vision” sayesinde de gerçek zamanlı bilgi ve iletişim imkânı sunuyor.

S9VISION DS YAZILIMI KURUMLARA NELER SAĞLIYOR?
- Teknolojik kimlik kazandırıyor. m Merkezi sistemle tek noktadan ve dünyada sınırsız lokasyona ayrı yayın gerçekleştirme olanağı sağlıyor. m 7/24 kesintisiz iletişim ve ilgiyi devam ettiriyor. m Anlık mesaj ve bilgilendirme yapma imkânı veriyor. m Matbaa, lojistik ve operasyonel giderleri ortadan kaldırıyor. m Kurumsal iletişimi ve çalışan motivasyonunu üst seviyeye taşıyor. m İş kazalarını azaltıyor. - Satışları artırıyor. m Eğitim aracı olarak kullanılabiliyor.