BİRİKTİRDİĞİM KİTAP VE MAKALELERİ OKUYORUM

Pegasus Hava Yolları olarak, 20 Mart 2019 tarihinden itibaren 'evden çalışma' modeline geçtik. Evde, ortak çalışma masamızda kendime bir ofis ortamı yarattım. Böylece daha düzenli ve odaklı çalışabiliyorum.

İzolasyon günleri ailemle birlikte geçiyor. Evde iş harici zamanlarda okumak üzere bir kenara ayırıp biriktirdiğim kitap ve makaleleri okuyorum. Arta kalan vakitte ise ailecek hepimizin seveceği, ortak karar verdiğimiz filmleri izlemeye çalışıyoruz. 

YEMEK YAPMAYI ÇOK SEVİYORUM 
“Hayat müşterek” mottosundan yola çıkarak ev işlerine ortak olup kendinize farklı hobiler yaratıyor musunuz? 

Hayat elbette müşterek... Özellikle hepimizin evde daha fazla vakit geçirdiği bu dönemde iş bölümü çok önemli ve gerekli. Yemek yapmayı çok seviyorum. Eşime bu konuda yardım etmeye özen gösteriyorum. Ayrıca, bekleyen ufak tamiratları da yapma fırsatım oldu. 

DAHA YÜKSEK BİR MİNNET DUYGUSUYLA YAŞAYACAĞIM 
Koronavirüs salgını size hangi keşifleri sundu? Bu sıkıntılı süreç sona erdiğinde ilk yapmak istediğiniz nedir? 

Gerçekten sıra dışı bir süreç ve özellikle evden çıkmama gerekliliğimiz, birçoğumuz için oldukça zorlayıcı. Ama ben bardağın dolu tarafına da bakmak gerektiğine inanıyorum. Bu zorlu dönemin hepimize bir şeyler öğrettiğini düşünüyorum. Bugüne kadar hiç yapmadığımız şeyleri yapıyor, hiç deneme fırsatı bulamadığımız yeni şeyler deniyoruz. Mesela, özgürlüğün ve sağlığın kıymetini tekrar öğrendim. Hayatı daha yüksek bir minnet duygusuyla yaşayacağım. Salgın sona erdiğinde de ilk olarak yakın arkadaşlarımla bir arada, keyifli bir yemek yemeyi planlıyorum.

KONSANTRASYONU GÜÇLÜ BİR İNSANIM 
“İş yapış” şeklinizdeki değişikliklerden bahseder misiniz?

“Ofisle Teams” programıyla görüşüyorum, diğer toplantılarımı “Zoom” ile gerçekleştiriyorum. Konsantrasyonu güçlü bir insanım. Ofiste olmasam da işe odaklanmakta zorluk çekmiyorum. Başkanı olduğum Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD)’in çalışmaları da şirket işleriyle paralel ilerliyor. “Online” görüşüyor, çalışmalarımızı aksatmadan ilerletiyoruz. Teknolojinin nimetlerini etkin kullanabiliyor olmak sevindirici...