BODRUM'DA SANAT, MODA VE KEYİF ZAMANI

Bodrum Bodrum olalı son 2 yıldır lüks dünya markalarından gördüğü ilgiyi görmedi. Adeta Cannes, Nice, Saint Tropez'de ya da Rodeo Drive'da yürür gibi hissetmemizi sağlayan lüks markalar, Bodrum'u dönüştürmeye devam ediyor. Moda merkezlerinden biri olmaya aday popüler tatil beldesinde lüks oteller, rezidanslar ve yeni gayrimenkul formatları da global sanat etkinlikleri ve sergileriyle Bodrum'un kalitesini yukarı çekiyor. Yazın tam ortasında Bodrum'da neler olduğuna yakından bakalım.

ANTHAVEN ASPAT’A DAVET EDİYOR
Bodrum Aspat Koyu’nda yer alan Anthaven, doğal güzelliklerinin yanı sıra, yeme-içmeden spora, modadan güzelliğe yaşamın her alanına dokunan dünyaca ünlü onlarca seçkin markaya ev sahipliği yapıyor. Tekne limanı ve helikopter pisti sayesinde denizden ve havadan ulaşım imkanı bulunan Anthaven, tarihi dokusu ve kendine has doğal güzellikleriyle misafirlerini bekliyor.


Bodrum’un en masalsı plajlarından birine ev sahipliği yapan Aspat Koyu, lüks ve konforun bir arada sunulduğu Anthaven’ın olanaklarıyla bu yaz da Bodrum’un gözdesi olma iddiasını koruyor. Hem Bodrum’un yerel dokusundan hem dünyanın farklı kültürlerinden esintiler taşıyan Anthaven Çarşı, misafirlerine sunduğu geniş aktivite seçkisi sayesinde tam kapasiteyle sezona hazır. Tekne limanı ve helikopter seferleriyle denizden, havadan ve karadan olmak üzere farklı ulaşım seçeneklerine sahip Anthaven’da aynı zamanda açık otopark ve elektrikli araç şarj üniteleri de bulunuyor. Ayrıca, Anthaven’ın incisi Radisson Collection Hotel Bodrum misafirlerine üst düzey bir konaklama deneyimi sunarken, günün her saatine ve her zevke uygun mekanlar Anthaven Çarşı’yı bu yazın da iddialısı yapıyor.

DOĞA, LEZZET, KEYİF, EĞLENCE

Farklı mutfakların leziz örnekleriyle Anthaven Çarşı, Bodrum’un gözde lezzetlerini bir araya getiriyor. Uzakdoğu menüsüyle Sake-Wa, rahat ve eğlenceli ortamıyla Minister Pub Anthaven, zengin menüsüyle Big Chefs, deniz ürünleriyle Hadibalık, meyhane kültürünü yeniden yorumlayan Buselik Çarşı’da misafirlerini bekliyor. Sıcak-soğuk kahveleri ve atıştırmalıklarıyla Starbucks, Kahve Dünyası, Karabatak Aspat ve Vi Cafe molalara keyif katıyor. Anthaven Çarşı’da ayrıca zengin kavıyla Antre Gurme ve ferahlatan lezzetleriyle Bitez Dondurma’nın yanı sıra farklı lezzet durakları da gün boyunca hizmet veriyor.

SEÇKİN MARKALAR ASPAT’TA

Alışveriş tutkunlarına Aspat’ın esintili havasında zengin bir alışveriş deneyimi sunan Anthaven Çarşı, dünyaca ünlü ve seçkin markalara ev sahipliği yapıyor. Anthaven Çarşı’da Brooks Brothers, Buldans, Chakra, D&R, Eve Shop, Gotwob, Koçak, Lermi Butik, MudoMarina, Network, Halare Aroma Terapi, Bodrum Mum ve Zeki Triko gibi iddialı markalar yer alıyor. Karabatak’ın eşsiz lezzetlerini farklı bir atmosferde de sunan Karabatak Galery de sanat severleri bekliyor. Patili dostların da unutulmadığı Anthaven’da Astropet ve Vegas Veteriner Kliniği haftanın her günü açık. Ayrıca, Bu Bi Sörf Okulu ve Mirgi Yatçılık hizmetleriyle denizin tadını sonuna kadar çıkarmak da mümkün.

DIORIVIERA KOLEKSİYONU BODRUM’DA
Dior’un yaratıcı direktörü Maria Grazia Chiuri tarafından tasarlanan ve daimi olarak yenilenen Dioriviera koleksiyonu, yaz mevsiminde gerçekleşen kaçışlara davetiye niteliği taşıyor. Koleksiyon, lüks markanın Bodrum mağazasında.

Dior’un pastel tonlarla süslenen hazır giyim ürünleri, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar, Maison'un olmazsa olmaz detaylarıyla eğlenceli bir koleksiyon sunuyor. Dior Kadın Koleksiyonları Kreatif Direktörü tarafından her sezon yeniden yorumlanan zamansız bir sembole dönüşen "toile de Jouy" motifi, çeşitli hayvan desenlerinin bir araya geldiği, dolu dolu bir versiyonla sunuluyor. Etekler, elbiseler, şortlar ve plaj giyim ürünleri üzerinde kullanılan bu motif, parçaları, Mösyö Dior'un çok sevdiği pembe ve gri tonlarıyla süslüyor.

YAŞAMA SANATINA SAYGI DURUŞU

"Toile de Jouy Sauvage" isimli yepyeni varyasyon ise eşarplara, Lady Dior, Dior Book Tote ve yeni Lady Dior Wicker çantalara, Dway terliklere ve J’Adior ayakkabılara hayat veriyor. Dioriviera havasını karakterize eden Akdeniz zarafetini yansıtan marin desenli parçalar ve hasır şapkalar, her sezon olduğu gibi görünümleri zarif bir şekilde tamamlıyor. Yoga matı, sörf tahtası, şemsiyeler ve çeşitli plaj oyunları gibi, Dior Maison koleksiyonunun temel yazlık parçaları ise güneşin izlerini taşıyan bu gardırobun bir uzantısı olarak sunuluyor. Bu zevkli dekoratif objeler serisi, yemek takımı, Amerikan servisler ve aynı desenden yastıklarla da yaşama sanatına saygı duruşunda bulunuyor.

VAKKO MARE İLE PLAJLARA ÖZGÜRLÜK
Vakko Mare, yaz tutkusunun modadaki yansıması olma iddiasını plajlara yansıtıyor. 2023 sezonunda bir keşif hikayesi sunan Vakko Mare, doğayla buluşan tonlarıyla sahilde özgürlüğün temsilcisi oluyor.

Yaz modasının güçlü temsilcisi Vakko Mare, 2023 için hazırladığı ve ilhamını doğadan alan tasarımlarla toprak tonları, yeşil ve mavinin yansımasını koleksiyondaki bikini, mayo ve pareolarla buluşturuyor. Sezonu birbirinden farklı renklerle karşılayan Vakko Mare; feminen görünümden göz alıcı aksesuarlara uzanan yeni koleksiyonuyla doğal bir görünüm sunuyor.

TROPİK BOHEM VE FEMİNEN

Tropik desenlerin doğal ve canlı renklerle buluştuğu Vakko Mare; bohem ve feminen bir görünümü özel tasarım aksesuar seçenekleriyle tamamlıyor. Bikini ve mayoların tamamlayıcısı olan pareolar yazın ikon parçaları niteliğindeki tasarımlarıyla plaj modasına yön veriyor. Koyu mavi ve sıcak toprak tonlarla birlikte yaz boyunca doğanın bir parçası olma hissiyatını vadediyor. İthal markaların yanı sıra bu sezon Vakko Mare, geniş bir ‘’Vakko Mare’’ koleksiyonu ile de Vakko sevenlerle buluşuyor.

80’DEN FAZLA LÜKS MARKA KOLEKSİYONDA

Trendlerden ilham alan ve kaliteli kumaşlardan oluşan koleksiyon, son moda renk ve desenleriyle 2023 yaz sezonunun gözde tasarımlarına yer veriyor. Her sezonda olduğu gibi 2023 yaz koleksiyonunda da Vakko Mare, dünyasına yeni katılan ve bünyesinde bulunan 80’den fazla marka ile seçkin satış noktalarında konumlanıyor. Vakko Mare’nin eşsiz koleksiyonları Vakko Mare Zorlu, Vakko Mandarin Oriental Bodrum, Vakko Mare Bodrum Yalıkavak Marina, Vakko Mare Caresse Bodrum, Vakko Home&Mare Çeşme Marina, Vakko Home&Mare Göcek, Vakko Maxx Royal ve www.vakko.com’da moda tutkunlarıyla buluşuyor.