DAHA İYİ BİR YAŞAM, DAHA İYİ BİR DÜNYA

İnsan odaklı yaklaşımlarla daha iyi ve konforlu bir "yaşam" sunmayı hedefleyen, sektörünün lider ve yenilikçi şirketi Panasonic Life Solutions Türkiye, Türkiye'nin dört bir tarafından bayilerinin katılımı ile Gürcistan'ın Batum şehrinde, önemli bir organizasyona imza attı. "Future Summit 2020" teması ile Sheraton Batumi Hotel'de düzenlenen programa, Panasonic Life Solutions Türkiye Şirket Başkanı Tatsuya Kumazawa, Türkiye Satış ve Gobal Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Azim Tuncinar ve diğer yöneticiler katılım sağladı.


PANASONIC LIFE SOLUTIONS ŞİRKETİ BAŞKANI TATSUYA KUMAZAWA:
LİDERLİĞİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ
Ekonominin çalkantılı olduğu dönemlerde dahi, makine parkurlarımızdan Ar-Ge’ye; teknolojik dönüşümden markalaşmaya kadar pekçok alanda yeni yatırım gerçekleştirdik. İstihdamda ise %30’luk bir artış sağladık. 

Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi, 100 yılı aşkın süredir dünyadaki varlığını başarıyla sürdüren Panasonic için Türkiye, stratejik bir öneme sahip. VİKO markasına yaptığımız yatırımın ardından geçen yaklaşık 6 senede, Türkiye’deki üretimlerimizi daha da arttırmaya yönelik aldığımız aksiyonlar bunun en açık göstergesi.    
Tüm başarılarımızda ve sahip olduğumuz güçte, Panasonic Corporation’a bağlı bir şirket olmamızın katkısı büyük. Geniş ürün yelpazemizdeki Panasonic ve VİKO markalı ürünlere ilave olarak, pazara sunmayı hedeflediğimiz yeni ürün ve çözümlerle “Daha İyi Bir Yaşam, Daha İyi Bir Dünya” hedefi ile sektörümüzdeki lider pozisyonumuzu her geçen gün daha da güçlendireceğiz. Çok geniş bir coğrafyada başarıyla faaliyet gösterirken, yenilikçi ürün ve çözümleri, Türkiye ve dünya pazarlarındaki müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.


PANASONIC LIFE SOLUTIONS TÜRKİYE SATIŞ VE GLOBAL PAZARLAMADAN SORUMLU İCRA KURULU ÜYESİ  AZİM TUNCİNAR:
HEP BİRLİKTE, ÇOK DAHA BAŞARILI BİR GELECEK 
Panasonic’in kurucusu Konosuke Matsushita’nın hayatının her anını kapsayan başarıları ve bizlere kazandırdığı 7 ilke, müşterilerimize verdiğimiz önem konusundaki çalışmalarımıza daima ışık tutuyor.

Kurulduğu 1918’den bu yana, Panasonic’in müşterilerine verdiği üstün değeri sürdürmek konusunda istisnası olmayan bir enerjiye sahibiz. Sektörünün lider şirketi rolünün yanı sıra, teknolojik dönüşümün gerektirdiği tüm entegrasyonların hayata geçirildiği endüstriyel tesislere sahibiz. Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda öncü olma misyonunu taşımaktayız. 
Asıl başarı, müşterilerimizin kalbinde edindiğimiz, paha biçilmez değerdeki yerimizi koruyabilmek. Bunu sürdürülebilir kılmak ve geleceğe taşımak için, her geçen gün daha çok çalışmamız, daha çok üretmemiz gerektiğinin farkındayız. “Future Summit 2020 Batum” organizasyonu, çok daha başarılı bir gelecek inşa edeceğimizin taahhüdü niteliğinde gerçekleşti.