"GELECEK, İNSAN KONUŞURSA BAŞLAR"

İnsan yönetimi alanında kurulmuş ilk STK olan, 4 bini aşan üye sayısıyla, yaklaşık 2,5 milyon çalışan ve 1.147 kuruma ulaşan PERYÖN-Türkiye İnsan Yönetimi Derneği'nde, 26. Dönem Yönetim Kurulu, genel kurulda belirlendi. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Eski Arçelik İK Direktörü Buket Çelebiöven oldu. PERYÖN'de yeni dönemin odağını "insan ve etkileşim" olarak açıklayan Çelebiöven, "Gelecek İnsan Konuşursa Başlar" dedi.

YÖNETİM KURULU (ASİL ÜYE):
- Buket Çelebiöven Stratejik Yönetim Danışmanı 
- Önder Şenol DeFacto CFO’su
- Hakan Onel Abdi İbrahim İlaç İnsan ve Kültür Grup Başkanı
- Ela Kulunyar Doğuş Otomotiv İK ve Süreç Yönetimi Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi
- Ebru Taşçı Firuzbay Metro Türkiye İK Direktörü ve YK. Üyesi
- Gaye Özcan HumanGroup Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü
- Betül Çorbacıoğlu Yaprak Mercedes-Benz Türk İK Direktörü

YÖNETİM KURULU (YEDEK ÜYE):
- Dr. Çağlayan Aktaş Pozitum Eğitim Danışmanlık Genel Müdürü 
- Banu Saraçlar İsper Genel Müdürü
- Cenk Akıncılar QNB Finansbank İK Genel Müdür Yardımcısı 
- Arzu Uğur Limak İK Direktörü
- Dinçer Güleyin Mercer Türkiye CEO’su
- Ahmet Aksoy TÜPRAŞ İK Direktörü
- Eylem Özgür Eczacıbaşı Topluluğu İK Grup Başkanı

PERYÖN -Türkiye İnsan Yönetimi Derneği 26. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven:
Odağımızda ‘insan’ var
Yarım asırdır odağında insan olan bir derneğin yönetimini teslim alacak ve PERYÖN’ün 50. yılını kutlayacak olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. PERYÖN olarak, 50’nci yılımızda “Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar” diyoruz.

Tüm üyelerimizle birlikte yepyeni bir çalışma yaşamının temellerini atmak ve çalışma yaşamının dönüşümünde her seviyede diyalog seferberliği başlatmak istiyoruz. İnsanın gelişimine etkileşimle yön veren platform olarak konumlanmak; insana ve insani olana yepyeni bir bakış açısıyla bakarak insanı tüm unvanlarından, görevlerinden, yaka renginden bağımsız düşünen, insanları konuşturan ve onları dinleyen bir ekip olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle odağımızda ‘İNSAN’ var.

PERYÖN-Türkiye İnsan Yönetimi Derneği YK. Üyesi Ela Kulunyar:
Yaptığınız iyi işlerle öne çıkın ve örnek olun
“PERYÖN İnsana Değer Ödülleri”yle sınırları kaldırmayı, bilgiyi üretmeyi, bütün sektörümüz ve iş dünyasıyla paylaşmayı hedefliyoruz. Örnek olacak uygulamalara hepimizin ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz.

Çalışanlarını, çalışma ortamını, çalışanlarının yaşam kalitesini ve toplamda iş yaşamının kalitesini geliştiren tüm kurumlara çağrımızı yineliyorum: “Yaptığınız iyi işlerle öne çıkın ve örnek olun.” İnsana ve insanın yaşam kalitesini artırmaya yönelik her uygulama değerlidir ve öne çıkmayı hak eder. İnsana değer veren, insan için çalışan ve PERYÖN Ödülleri ile yıllardır sağladığımız bu sinerjiye ortak olmak isteyen bütün şirketleri bekliyoruz. 

İNSANA DEĞER
PERYÖN-Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin 2008 yılından bu yana aralıksız düzenlediği “PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 2021” için başvurular, 30 Temmuz 2021’de sona erdi. 2019’da, 32 ülkeyi temsil eden EAPM-Avrupa İnsan Yönetimi Derneği’nce tanınan ve ilk özel ödül olarak global anlamda değerini daha da artıran organizasyonun 13. yılında da “Bilgiyi üretmek ve paylaşmak için hiçbir sınır olamaz” denildi. “İnsana Değer” diyen şirketler davet edildi. İlk kez “yaşam kalitesini destekleyen uygulamalar” da ödüllendiriyor.