GENÇ FİKİRLER, ÜLKER BİZZ@KAMPÜS'TE

Her yıl Ülker'in farklı bir markasıyla ilgili pazarlama ufuklarını geliştiren üniversitelerin 3., 4. sınıf lisans ve yüksek lisans öğrencileri, bu kez "Ülker Halley"e odaklandı. "bizz@kampüs" yetenek kazanım programının 9.su düzenlendi. Pandemi nedeniyle dijital platforma taşınan ve ödül töreninin de online gerçekleştirildiği yarışmada gençler; inovatif ürün, tasarım, ambalaj, slogan, strateji ve iletişimi kapsayan projelerinde hayâl güçlerini kullandı. "Bachateros" takımı birinci oldu.


YILDIZ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ ÜLKER:
 “YENİ NORMAL”DEKİ DÖNÜŞÜME GENÇLER YÖN VERECEK

Pandemi süreci, dünya genelinde pek çok sektörde iş yapış biçimlerini köklü bir biçimde değiştirdi. Bu değişimin ana gücü ise, dijitalleşme süreci olarak karşımıza çıkacak. “Yeni Normal”deki bu dönüşümün uygulayıcıları, eğitimli ve yeniliklere daha kolay uyum sağlayabilen gençlerimiz olacak. Bizler bu gerçekten hareketle, uzun yıllardır gençlerimize kulak veriyor, onların yaratıcılıklarını ve inovatif projelerini teşvik ediyoruz. Yarışmada dereceye giren tüm takımları gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

JÜRİ ÜYELERİ: Ülker İK Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, Ülker CMO’su Aslı Özen Turhan, Ülker Ana Marka ve Yeni Kategoriler Pazarlama Direktörü Aslı Akman, Ülker Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Uçan ve Alametifarika Ajansı Kreatif Direktörü Ozan Özüm Özbey yaptı.

ÜLKER CEO’SU METE BUYURGAN:
GENÇLERİMİZİN İNOVATİF BAKIŞ AÇILARI ÜLKER’E YÖN VERİYOR

Gençlerimizin hayâl gücü ve azmi, bizlere her zaman inovatif projelerimizi hayata geçirme konusunda umut verdi. Bu projelerin her biri, çalıştığımız alanlara neler katabileceklerinin kanıtı oldu. İnovatif bakış açıları, Ülker’deki iş yapış biçimlerimize de yön veriyor. Enerjileri bizleri motive ediyor. Bu yıl dereceye girenlerin tamamı, Halley markamıza güç katacak pek çok niteliğe sahip. Yarışmamıza ilgi gösterenlerin tümüne teşekkür ediyor, kariyer yolculuklarında başarılar diliyorum.


ÜLKER’DE ÖDÜL VE STAJ İMKÂNI
Bizz@kampüs’e bu yıl, 171 farklı üniversiteden 1.000’in üzerindeki takımdan 3 bine yakın öğrencinin başvurdu. Birincilik; Yıldız Teknik Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi; Makine, İnşaat ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümleri 4. sınıf öğrencileri Ali Rıza Güngör, Harun Erdil ve Arvin Gazihan’dan oluşan “Bachateros” takımının oldu. İlk 3’e girenlere 20 bin TL, 15 bin TL ve 10 bin TL’lik ödüller verildi. Ayrıca Ülker’de uzun dönem staj fırsatı da sağlanıyor.