GENÇ YETENEKLER, ERDENAY'A EMANET

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, en büyük destekçisi Doğa Sigorta ile birlikte, başta Galatasaray olmak üzere birçok kulüple iş birliği yapıyor. Yeni eğitim öğretim döneminde ise Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda, Spor Bilimleri Fakültesi faaliyetlerine başlıyor. Türk basketbolunun efsane ismi Harun Erdenay da "Mütevelli Heyeti Üyesi" olduğu üniversite için parkeye iniyor. Erdenay; antrenörlük, rekreasyon ve spor yöneticiliği bölümlerinde, kendisi gibi ülkemize hizmet verecek gençler yetiştireceklerini müjdeledi.


DOĞA SİGORTA CEO’SU & İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANI NİHAT KIRMIZI:
YENİ BÖLÜMLER, DÜNYA ÇAPINDA YARIŞACAK

Yeni açılacak bölümlerin; yenilikçi, ülkemizdeki sektörlerle uyumlu ve dünyadaki diğer üniversitelerle yarışabilir olması benimsendi. Doğa Sigorta olarak, Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımı, Büyükçekmece Basketbol Takımı, İTÜ Amatör Branşlar sponsorluğunun yanı sıra, birçok amatör kulüp ve oyuncuya destek veriyoruz. Sponsorluk ve sosyal sorumluluk projelerini spor ve gençlik üzerine kurgulamayı misyon edindik. İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nin de sağlık ve spor alanında üst düzeyde eğitim verecek kabiliyette olmasını sağlayacağız. Doğa Sigorta, tüm Türkiye’de yaygın 2 bin acentesi ve 2 binden fazla iş ortağıyla, çalışanlarının ailelerinin ve yakınlarının eğitimleri için İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nde özel imkânlar sunuyor.

2009’da Plato Meslek Yüksekokulu’nda 4 program ile faaliyetlerine başlayan İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Kırmızı ailesi ve şirketlerinin desteğini aldıktan sonra hızla eğitim kalitesini ve öğrenci memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için çalışmalara başladı. 2020’de 33 ön lisans, 13 lisans ve 16 lisansüstü program ile akademik hayatına devam ediyor.


ESKİ MİLLİ BASKETBOLCU VE TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU BAŞKANI & İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYET ÜYESİ HARUN ERDENAY:
EĞİTİMLİ SPORCU VE SPOR İNSANLARI YETİŞTİRECEĞİZ
Her türlü olanağın bulunduğu İstanbul Ayvansaray Üniversitesi'nin modern yerleşkesinde, öğrencilere her konuda destek sağlayacağız. Eğitimli sporcu ve spor insanları yetiştireceğiz. Antrenörlük, rekreasyon ve spor yöneticiliği bölümlerinde okuyanların, mezuniyet sonrasında da yanlarında olacağız.

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Nihat Kırmızı’nın da her fırsatta dile getirdiği gibi “İyi bir bilim adamı ve iyi bir sporcu olmak için sağlam fizik ve sağlam kafaya ihtiyaç var”dır. Biz üniversitemizde araştırmacı, bilgiye ulaşan, sabırlı ve kararlı bilim, spor insanları ve sanatçılar yetiştireceğiz.
Harun Erdenay, halihazırda, Türkiye’nin köklü kulüplerinden olan İTÜ’nün Yönetim Kurulu Başkanı.