GOLFE ADANMIŞ İKİ HAYAT

Belek, yaklaşık 20 yıl önce sazlık, bataklık bir alan iken bugün globale, en önemli golf destinasyonlarından biri haline geldi. Dünyanın en iyi sporcularını Turkish Airlines Open Golf Turnuvası kapsamında Antalya'da ağırlayan Regnum Carya Golf Kulübü ise Onursal Başkan Fikret Öztürk'ün gururu.

GOLF MERAKLILARININ AYRICALIKLI ADRESİ: REGNUM CARYA

‘Avrupa’nın en iyi golf destinasyonu’ seçilen Belek’te konumlanan Regnum Carya, Avrupa’nın ilk ve tek 18 delikli gece aydınlatmalı golf sahası Carya Golf Club ve Belek’in ilk golf kulübü olan 27 delikli National Golf Club’ı bünyesinde barındırıyor. Regnum Carya, 2 sahasıyla golf meraklılarına pek çok ayrıcalıklı deneyim yaşatıyor.

Turkish Airlines Open’ın dünyanın en önemli golf turnuvalarından biri olduğunu vurgulayan Fikret Öztürk, “Ülkemiz için bulunmaz fırsat. Ev sahibi Regnum Carya Golf Kulübümüz ise Avrupa'da 2. sırada, 8 delikli, aydınlatmalı ilk ve tek saha. Bu gibi organizasyonlarla Belek'in potansiyelini duyurarak golf turizmindeki yerimizi her geçen gün daha da sağlamlaştırıyoruz” diye konuştu.

‘RUSYA’NIN ROTASINI ANTALYA’YA ÇEVİRDİK’

Moskova City Golf Kulübü’nün birinciliği elde ettiği Rusya Kulüplerarası Golf Şampiyonası’nı, 2-6 Aralık 2018’de gerçekleştirdiklerini hatırlatan Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk’le birlikte golfün her zaman en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi. Belek'te 3 gün boyunca Rusya'dan gelen 14 kulübü ağırladıklarını belirten Öztürk, “Bu sayede Rusya’dan üst düzey iş insanlarının rotasını Antalya’ya çevirdik. Güzel ve bir hayli çekişmeli bir turnuva oldu. İleriki dönemlerde daha zorlu geçeceğini görüyorum. Uzun yıllar ülkemizde yapılacak” ifadelerini kullandı.

FİKRET ÖZTÜRK TURNUVASI’NIN BİRİNCİSİ; TAURUS GOLF

Fikret Öztürk Kulüplerarası Golf Turnuvası, bu yıl da 3 gün boyunca kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Regnum Carya bünyesindeki National ve Carya Golf Club sahalarında Taurus Golf Kulübü zirveye çıktı.

7 KULÜPTEN 100’E YAKIN SPORCU

7 kulüpten 100’e yakın sporcuyla 5’incisi düzenlenen Fikret Öztürk Kulüplerarası Golf Turnuvası’na iş, cemiyet ve siyasetin tanınmış isimlerinden Hasan Akçakayalıoğlu, Hamit Altıntop, Kemal Veli, Hasan Gülkaya, Mehmet Ziylan, Zeki Zorlu ve Sabri Yiğit de katıldı. 

‘ÖZTÜRK, BU SPORA KATKI SAĞLIYOR’

Regnum Carya Onursal Başkanı Fikret Öztürk, ödül törenindeki konuşmasında katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Ankara Golf Kulübü (Mehmet Dora), Bodrum Golf Kulübü (Richard A. Özatacan(, İstanbul Golf Kulübü (Selim Ergüder), Kemer Golf Country Club (Erdem Kıramer), KKTC Golf Federasyonu (Feridun Kılıç), Klassis Golf Kulübü (Serdar Candar) ve Taurus Golf Kulübü (Recep Turan) ise Öztürk’ün golf sporuna katkılarından dolayı mutluluklarını dile getirdi.

EN İYİLER HEP BELEK'TE…

Regnum Carya, 1-4 Kasım 2018 tarihleri arasında, Turkish Airlines Open kapsamında Avrupa’nın en iyi 78 golfçüsü Belek’te ağırladı. Kürsünün ilk basamağına İngiliz Justin Rose adım attı.

BODRUM’DA DEV PROJE…

Türkiye'nin 21'inci golf sahası Temmuz 2018’de Regnum imzasıyla Bodrum'da açıldı. Proje tamamlandığında 300'e yakın villadan oluşacak bir yaşam merkezi olacak. Florida modelinden ilham alan Regnum Golf Country Bodrum'u 80 milyon Euro yatırımla hayata geçirdiklerini açıklayan Fikret Öztürk, bu çalışmayı yaklaşık 12 yıldır yürüttüklerini söyledi.