'GOLF'ÜN GELENEKSEL DUAYENİ

Geleneksel Fikret Öztürk Kulüplerarası Golf Turnuvası'nın 7'incisi, 16-19 ARALIK 2021 tarihleri arasında, Belek'teki Regnum Carya tarafından düzenlendi. Avrupa'nın ilk ve tek tamamen aydınlatılmış golf sahası Carya Golf Club ve Türkiye'nin ilk golf kulübü NatIonal Golf Club, heyecanlı karşılaşmalara ev sahipliği yaptı. Aralarında İstanbul, Kemer Country, Klassis, İzmir, Bodrum, Ankara, Taurus ve Kıbrıs'ın yer aldığı 8 kulüpten 80 sporcu mücadele etti. Taurus birinci, Bodrum ikinci, Kemer Country üçüncü oldu. Takım kaptanları, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı ve Regnum Carya Onursal Başkanı Fikret Öztürk'e plaket verdi.

OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten ÖZTÜRK:
Fikret Öztürk, golfe gönül verdi

Golfe gönül veren eşim Fikret Öztürk, bu spordan hiç kopmuyor. Onu her zaman, her konuda destekledim. Her işi severek yapar. Bu tür turnuvalarda mücadele eden golfçülerimizden de umarız ki ileride ülkemizi temsil eden çok iyi sporcular çıkar. Geleneksel hale gelen bu turnuvanın, bizden sonra da devam etmesini istiyoruz.

ÖĞRENCİLERE BURS
Öğrencilere burs veren Fikret Öztürk ile eşi Nurten Öztürk'e, Kemer Country Golf Kulüp Kaptanı Erdem Kıramer, plaket ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen teşekkür belgesini takdim etti.

Dereceye giren takımlara ödülleri, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı ve Regnum Carya Onursal Başkanı Fikret Öztürk ile eşi, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk verdi.