HİLAL SUERDEM: KİĞILI'NIN MOTİVASYON KAYNAĞI, TOPLUMSAL PROJELER

Kiğılı olarak, "Nasıl toplumsal fayda sağlayabiliriz?" bakış açısıyla hareket ediyoruz. Her zaman "Önce insan, önce sağlık" diyerek, insani değerleri önde tutan bir markayız.

Toplum için yükümlü olduğumuz sorumlulukları yerine getirmek için çalışan, ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi destek sağlayan bir kurum kültürüne sahibiz. Farklı vizyonlar ile “Sosyal etki yaratmaya yönelik neler yapabiliriz?” diyerek çalışmalar gerçekleştiriyoruz. En büyük motivasyon kaynağımız, topluma fayda sağlayacak şekilde kurguladığımız projeleri hayata geçirmek.
Çocuklarımız yaşama sevincimiz, geleceğimizin güvencesi. Onların yarının büyüğü olarak yetişmesi, hepimizin insanlık görevi. Bizi, ülkemizi yükseltecek olan onlar. Daha iyi bir gelecek için ihtiyaçlarını giderip rahat etmelerini sağlayarak, gözlerindeki ışığı parlatmak için elimizden geleni yapacağız.

MARDİN’E GİDEN ‘1NEVİ MUTLULUK’ 
Kiğılı olarak, “İhtiyaç sahibi çocuklarımız için ne yapabiliriz?” diye düşündük. Araştırmalarımız sonunda ise Instagram'daki “1nevi_mutluluk” hesabının sahibi Nevin Yağmur’un yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile karşılaştık. Biz de Nevin Hanım ile Doğu’daki çocuklarımız için markamız açısından anlamlı bir projenin içerisinde yer aldık. Mardin’in Artuklu ilçesindeki Bereketli İlkokulu’nda, duygu dolu anlar yaşadık...

Nevin Yağmur, kurucusu ve yöneticisi de olduğu sosyal sorumluluk projesi “1nevi Mutluluk”u, geleceğimizin çocukları ile buluşmanız için 2015 yılında başlatmış. Doğu’da gitmediği okul, ulaşmadığı çocuk neredeyse kalmamış. Gittiği yörelerin halkıyla, öğretmenleriyle çok güzel dostluklar kurmuş. Onlarla sürekli iletişim halinde. İhtiyaçları belirleyip, sahiplerine ulaştırıyorlar.

GÖZLERDEKİ MUTLULUK...

Biz de Kığılı olarak, Nevin Hanım ile temasa geçtik. Projeye katkıda bulunmak ve anlamlı organizasyonu yerinde görmek istediğimizi söyledik. Bu talebimizi tüm içtenliğiyle karşıladı. Birlikte, Mardin’deki öğrencilerimiz için hızlaca harekete geçtik. Mardin’in Artuklu ilçesindeki Bereketli İlkokulu’nda bir sınıfımızın masalarını ve sıralarını yeniledik. 100 öğrencimizin kışlık kıyafet ihtiyacını karşıladık. İnanın, onların gözlerindeki mutluluğu görmek, dünyalara bedel. Öyle ki, bir gülümsemeniz, içten bir sarılmanız yetiyor. Tertemiz bir nesil yetişiyor ülkemizde...