İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ 4 ASIRLIK KAMPÜSTE

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, 2020 itibarıyla Doğa Sigorta'nın da destek ve yatırımları ile, hızlı ve köklü değişimler gerçekleştiriyor. Donanımlı ve işinde en iyisi olacak öğrenciler yetiştirmek ideali ile uluslararası düzeyde fark yaratacak eğitim sunuyor. İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, yeni öğretim yılı itibarıyla Balat ve Yenibosna'nın yanı sıra, Kazlıçeşme'de bambaşka bir kampüsü hizmete geçirecek.

Şehrin tam merkezindeki İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Kazlıçeşme kampüsü, Balat kampüsü ile bütünlük içinde. 17. yüzyıl döneminin tarihi dokusu ve nefes aldıran geniş yeşil alanları ile, öğrencilere en iyi eğitimi ve atmosferi vaat ediyor. Ferah ve sağlıklı koşullar sunuyor. 25 bini açık alan olmak üzere 50 bin metrekare üzerine kurulu ve Marmaray Kazlıçeşme durağında konumlanan Kazlıçeşme kampüsü, İstanbul’un her yerinden her türlü ulaşıma sahip. Bursa’dan bile deniz yoluyla sadece 50 dakikalık bir yolculuk gerektiriyor. Otopark, spor salonu, saha, zengin kütüphane ve kültür sanat alanların yanı sıra, kafeterya ve sosyal ortamları barındırıyor. Boş vakitlerini dışarıda geçirmek isteyenler için de sinema, tiyatro, alışveriş ve iş merkezlerine de yakın bir konumda.


Eski milli basketbolcu ve TBF Başkanı Harun Erdenay “mütevelli heyeti üyesi” olduğu İstanbul Ayvansaray Üniversitesi için parkeye iniyor. Erdenay; antrenörlük, rekreasyon ve spor yöneticiliği bölümlerinde, kendisi gibi ülkemize hizmet verecek gençler yetiştireceklerini müjdeledi.


İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ ykb. & DOĞA SİGORTA YÖNETİM KURULU BAŞKANI  NİHAT KIRMIZI:
GENÇLERİN GELECEĞİNİ SİGORTALAYACAĞIZ
Amacımız, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nin, vakıf üniversiteleri arasında en üst sıralarda yer alması. Bunun için hem Ayvansaray Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı olarak hem de Kırmızı ailesi ve Doğa Sigorta, Doğa Hospital, Mesleğim Eğitim Kurumları gibi sektöründe güçlü şirketlerimizin desteğiyle tüm imkânları seferber ettik. Kökleri asırlara dayanan bu mekânda, öğrencilerin ihtiyacı olan her türlü donanımın bulunduğu çağdaş bir kampüs hazırladık.

Kazlıçeşme kampüsü; sanat, kültür, sosyal sorumluluk ve spor faaliyetleri açısından geniş olanaklar sağlıyor. Keyifli bir üniversite iklimi yaratmak üzere fevkalade uygun bir mekân. Hedeflediğimiz uluslararası vizyon ve konum için akademik kadro kadar, yerleşkelerimizin de en mükemmeli olması bilinciyle hareket ediyoruz. Gençlerimizin ilgili, araştırmacı ve bilgiye heyecan duyması için her türlü imkân ve koşulu sağlayacağız.

STAJ İMKÂNI VE İSTİHDAM KONUSUNDA DESTEK VERECEĞİZ
Balat ve Yenibosna kampüslerimizde de, üniversitemizin hedeflerine uygun tüm geliştirme ve yenilikleri yaptık. Yeni açılan çok sayıda bölüm de merak uyandırdı ki, bundan dolayı mutluyuz. Sosyalleşmeye önem veriyoruz. Kampüs ortamları, öğrenci kulüplerinin en aktif şekilde faaliyette bulunmaları için planlandı. İstanbul Ayvansaray Üniversitesi'nin, ülkemizi dünyada temsil edecek bilim ve iş insanları, sporcular, sanatçılar yetiştirmesi için maddi manevi tüm koşulları yerine getireceğiz. Tüm grubumuz, burada yetişecek gençlere staj ve ardından istihdam konusunda destek verecek. Dost şirketlerin de gösterdiği ilgiden memnunum. Eğitimin amaçlarından biri de kültürel etkileşim. Hem Türk hem de yurt dışından öğrencilerimiz aracılığıyla, yabancı ülkeler ile bilgi ve tecrübe aktarımı içinde olacağız.