KARİYER YOLCULUĞU

Ülkemizin önemli şirketlerinden, Avon Türkiye, Lc Waikiki, Pepsico, Ditaş, Borusan, Kaleseramik, Fairmont Quasar İstanbul'da üst düzey görev değişimleri yaşandı. Business Life ailesi olarak kendilerine başarılar diliyoruz.


AVON TÜRKİYE SATIŞ DİREKTÖRÜ GÖKÇEN FAİZ
AVON Türkiye’nin Satış Direktörlüğü’ne Gökçen Faiz getirildi. 2011 yılından bu yana AVON çatısı altında bulunan Faiz, vekaleten yürüttüğü göreve asaleten atandı. 
EĞİTİM HAYATI 
İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu.
KARİYER YOLCULUĞU
Kariyerine, 2009 yılında Pirelli Lastikleri Pazarlama Uzman Yardımcısı olarak başladı. Daha sonra AVON ailesine katıldı. Türkiye’de, ardından İspanya’daki ‘Ticari Pazarlama’ ekibinde çeşitli roller üstlendi. 2015’te ülkeye döndü. ‘İş Geliştirme’ yapısı altında ‘Ticari Aktivasyon’ ekibinin liderliğini aldı. Son olarak ‘Ticari Aktivasyon ve Satış Operasyonları Grup Müdürü’ görevini yürütüyordu.


FAIRMONT QUASAR İSTANBUL SATIŞ VE PAZARLAMA DİREKTÖRÜ DOĞU YAMAN
Fairmont Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’ne, Doğu Yaman atandı. Konaklama sektöründe 20 yılı aşkın deneyimi bulunan Yaman, uluslararası geniş bilgi birikimi ve misafir odaklı yaklaşımını değerlendirecek. 
EĞİTİM HAYATI 
California State Üniversitesi'nden Master derecesine sahip. 
KARİYER YOLCULUĞU
Kariyerine 20 yıl önce Çırağan Palace Kempinski'de başladı. Uzun yıllar ABD'deydi. Acenta tecrübesinin yanında kurumsal satış operasyonlarında da görev aldı. Sonrasında Pera Palace Hotel Jumeirah, Mövenpick Hotel Istanbul gibi otel zincirlerinde satış ekiplerindeydi. Son olarak, 4 yıl Swissotel Büyük Efes İzmir'de ‘Satış ve Pazarlama Direktörü’ydü.


LC WAİKİKİ MAĞAZACILIK GENEL MÜDÜRÜ BERNA AKYÜZ ÖĞÜT 
Telekomünikasyon, hızlı tüketim ve perakende sektörlerinin deneyimli ve başarılı ismi Berna Akyüz Öğüt, LC Waikiki Mağazacılık Genel Müdürü pozisyonuna atandı. Öğüt, LC Waikiki’nin müşteri deneyimini odağına alan büyüme stratejisini yönetecek. Markanın 2023 yıl sonuna kadar Avrupa’nın en başarılı 3 moda perakendecisinden biri olma ve 10 milyar dolar ciroya ulaşma hedefleri için çalışacak.
EĞİTİM HAYATI
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nü tamamladı ve aynı üniversitede yüksek lisans (Executive MBA) yaptı.
KARİYER YOLCULUĞU
Mesleki kariyeri boyunca görev aldığı firmalar arasında Genpa, Avea, Turkcell ve Yıldız Holding bulunuyor. Son olarak English Home’un Genel Müdürü’ydü.


Ece Aksel

Levent Yüksel
PEPSICO TÜRKİYE’DE GÖREV DEĞİŞİMİ
3.5 yıldır PepsiCo Türkiye Genel Müdürü ve Kıdemli Başkan Yardımcısı görevini yürüten Levent Yüksel, Avrupa Transformasyon Kıdemli Başkan Yardımcısı oldu. Yerine ise Doğu Avrupa ve Sahra Altı Afrika Yiyecek Kategorisi Genel Müdürü, Kıdemli Başkan Yardımcısı Ece Aksel atandı. Yüksel, PepsiCo Avrupa Sektörü İcra Komitesi’nde dönüşüm ajandasına liderlik edecek. Aksel ile birlikte 12 kişiden oluşan PepsiCo Türkiye İcra Kurulu’ndaki kadın üye sayısı 7’ye ulaşırken, oran da yüzde 58’i aştı.


DİTAŞ GENEL MÜDÜRÜ OSMAN SEVER
Araç üreticilerinin "A" sınıfı tedarikçisi DİTAŞ’ta, Genel Müdürlük görevine Osman Sever atandı. Sever, sadece otomotiv değil, ulaşım endüstrisinin güvenilir çözüm ortağı olarak değer yaratma stratejisine liderlik edecek. Sever ayrıca Doğan Holding Sanayi İşleri Genel Müdürü olarak da görev yapacak.
EĞİTİM HAYATI
İTÜ Makine Fakültesi mezunu. 1992 yılında MBA derecesi aldı.
KARİYER YOLCULUĞU
1987’den beri otomotiv sektöründe. Çalışma hayatına Oyak Renault’da başladı. Ram Dış Ticaret, Ford Otosan, Karsan A.Ş. tecrübelerine sahip. Tırsan A.Ş.'de ‘Genel Müdür’lük yaptı. 2009-2014 yılları arasında Mısır'da yerleşik GBAuto şirketinde çeşitli görevlerinde bulundu.


BORUSAN HOLDİNG’İN YENİ CEO’SU ERKAN KAFADAR
2019 yılının başından beri CEO’luğu da üstlenen Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık, yeni CEO’yu açıkladı. Erkan Kafadar, Ocak 2020’de göreve başlayacak.
EĞİTİM HAYATI
1967 doğumlu. Lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı.
KARİYER YOLCULUĞU
1991’de “Yetiştirme Elemanı” olarak Borusan Grubu’na katıldı. 2006’da “Borçelik Genel Müdürü” unvanını aldı. 2015 yılından sonra, Borusan Holding bünyesinde, İcra Kurulu Üyesi olarak çalışmaya devam etti. Borçelik, Borusan Otomotiv, Borusan Araç İhale ve Liman’da “Murahhas Üye”liklerinin yanı sıra, farklı grup şirketlerinde “Yönetim Kurulu” rollerinde görev üstlendi.  


KALESERAMİK GENEL MÜDÜRÜ ALTUĞ AKBAŞ
Kaleseramik’in Genel Müdürlüğü’ne, Kale Grubu’nun deneyimli ismi Altuğ Akbaş atandı. 1992 yılında katıldığı topluluğun farklı departmanlarında görev alan Akbaş, yapı kimyasalları sektöründeki lider marka Kalekim A.Ş.'de, 2013’ten beri Genel Müdürlük görevini yürütüyordu. Evli ve iki çocuk babası.
EĞİTİM HAYATI
17 Temmuz 1969'da İstanbul'da doğdu. Kadıköy Anadolu Lisesi'ni tamamladıktan sonra, 1987’de girdiği İTÜ Makine Fakültesi'nden 1992’de mezun oldu. Aynı yıl Marmara Üniversitesi'nin İşletme Enstitü programına dahil oldu. 
KARİYER YOLCULUĞU
İş hayatına 1992’de, Kale Pazarlama'da ‘Üretim Planlama Sorumlusu’ olarak başladı. İzoder'de Isı Yalıtım Komisyonu üyesi, Bosad Yönetim Kurulu Üyesi ve İmsad Tüzel Kişi temsilcisi. İyi derecede İngilizce biliyor.