KARİYER YOLCULUĞU

Ülkemizin önemli şirketlerinde üst düzey görev değişimleri yaşandı. Business Life ailesi olarak kendilerine ve kurumlarına başarılar diliyoruz....


TOYOTA COO'SU İSMAİL ERGUN

İsmail Ergun ‘Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği”ni sürdürmeye devam edecek. Pazarlama, satış, satış sonrası ve bayi yönetimi alanında 30 yıldan fazla tecrübeye sahip.
EĞİTİM HAYATI 
Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunaç Marmara Üniversitesi’nde MIS Master programını da tamamladı. Evli ve bir kız çocuk babası.
KARİYER YOLCULUĞU 
Otomotiv sektöründeki kariyerine, 1988’de “Üretim Planlama ve Kontrol Mühendisi” olarak başladı. 1990’dan itibaren “Satış Sonrası Bölge Müdürü” olarak iş yaşamına Toyota’da devam etti. Yaklaşık 8 yıl bu alandaki görevini sürdürdü. Müşteri ilişkileri, pazarlama, CRM gibi farklı bölümlerin yönetiminde de aktif rol aldı. 2008’de “Bayi Yönetimi Direktörü” olarak atandı.


ARZUM CFO'SU ARDA ALTINOK 
Arda Altınok, Arzum’da, tüm finansal süreçlerin yönetimine liderlik edecek.
EĞİTİM HAYATI 
Hacettepe Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.
KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyerine Deloitte’ta başladı. Türkiye ve USA’de çeşitli kademelerde deneyim kazandı. Birçok büyük ve farklı sektörde, şirketin uluslararası standartlara göre denetim süreçlerinin yürütülmesinin, finansal raporlama, bütçe ve planlama aşamalarının başındaydı. 2014 yılından bu yana Doğuş Hospitality Group’ta “Finans Direktörü” olarak görev üstleniyordu.


SHELL & TURCAS FİLO ÇÖZÜMLERİ DİREKTÖRÜ HAKAN GÜNER
Aralık 2018’den beri “Shell Bulgaristan Filo Çözümleri Satış Müdürü” ve “Shell Bulgaristan Yönetim Kurulu Üyesi” olan Hakan Güner, iş kolunun yeniden yapılandırılmasında, ülke stratejisinin oluşturulması ve uygulanmasında kritik bir rol oynadı.
EĞİTİM HAYATI 
İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği mezunu. Evli ve bir çocuk babası.
KARİYER YOLCULUĞU 
Shell & Turcas bünyesine 2007’de “Satış Destek Uzmanı” olarak katıldı. Daha sonra “Shell & Turcas Filo Çözümleri” satış ekibinde görev aldı. “2010’da Shell & Turcas Kurumsal Filo Satışları Pazarlama Müdürlüğü”nü üstlendi. 2013’te “Shell & Turcas Filo Çözümleri Marmara Bölge Satış Müdürü” oldu. 


SIGNIFY’DA, ERAN GÖRGEN “MAGHREB BÖLGESİ”NDEN DE SORUMLU
Signify’de, Maghreb bölgesi (Fas, Tunus, Cezayir ve Libya) Türkiye ile birleştirildi. Signify’ın Türkiye Ülke Müdürü Eran Görgen, Türkiye ve Maghreb bölgelerinden sorumlu CEO olarak görevine devam edecek.
EĞİTİM HAYATI 
2001’de Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisansını aynı üniversitede “Mühendislik Yönetimi” üzerine tamamladı. 
KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyerine, 2000 yılında Philips Türkiye’de başladı. Daha sonra Polonya, Romanya, Macaristan, Slovakya ve Hollanda’da da satış ve pazarlama alanında pek çok başarılı projelere imza attı. Uzun yıllar “Philips Aydınlatma Orta ve Doğu Avrupa Pazarlama Direktörüğü”nü ve ardından “Philips Aydınlatma Türkiye Genel Müdürlüğü”nü üstlendi. 2018 itibariyla Philips Aydınlatma’nın Signify’a devrolması ile birlikte “Signify Türkiye Genel Müdürü” oldu.  


SAP GÜNEY EMEA BÖLGE BAŞKANI CLAUDIO MURUZABAL
SAP, Güney Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'dan oluşan, Türkiye’nin de yer aldığı “Güney EMEA Bölge Başkanlığı”na Claudio Muruzabal’ı atadı. Muruzabal, Steve Tzikakis'in yerine geçecek.
EĞİTİM HAYATI 
Eğitimin, girişimciliğin ve çeşitliliğin teşvik edilmesinin güçlü bir destekçisi. HITEC tarafından belirlenen, Latin Amerika ve İspanya BT sektörünün ‘Top 50 En Etkili ve En Önemli Hispanik Profesyoneller’ listesinde yer aldı. 2019'da, Amerika Konseyi’nce “Yılın Teknoloji Lideri” gösterilerek “Bravo Ödülü”nün sahibi oldu.
KARİYER YOLCULUĞU 
Teknoloji sektöründe 25 yılı aşkın liderlik deneyimine sahip. SAP'ye, 2015’te “SAP Latin Amerika ve Karayipler Başkanı” olarak katıldı ve büyük başarılara imza attı. SAP’tan önce Küresel yönetim ve BT danışmanlık şirketi NEORIS'de CEO’ydu. 


“ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ”NDE ÜST DÜZEY İKİ ATAMA
Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (EYAP)’nde Özgen Özkan, CEO olarak göreve başladı. “EYAP Pazarlama Direktörlüğü”ne Yavuz Feyzioğlu atandı.

EĞİTİM HAYATI (ÖZGEN ÖZKAN)
1964 doğumlu. 1986’da ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1989’da İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde yüksek lisansını tamamladı. “Yönetim Kurulu Üyeleri Derneği”nin kurucu üyeleri arasında. Evli ve bir çocuk babası.
KARİYER YOLCULUĞU (ÖZGEN ÖZKAN)
Kariyerine 1989’da Eczacıbaşı VitrA’da başladı. 1998’de Franke ailesine katıldı.

EĞİTİM HAYATI (YAVUZ FEYZİOĞLU)
İş hayatına Unilever’de başladı. 2007-2012 yılları arasında şirketin Türkiye’deki ve İtalya’daki operasyonlarında görev aldı. “Grup Marka Müdürü” olarak katıldığı Diageo’dan “Kıdemli Pazarlama Müdürü” olarak ayrıldı. 2017-2018’de Şölen Gıda’da, ardından da Danone Türkiye'de “Pazarlama Direktörü”ydü.
KARİYER YOLCULUĞU (YAVUZ FEYZİOĞLU)
1981 doğumlu. Galatasaray Lisesi’nde okudu. 2005’te Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü’nü bitirdi. Yüksek lisansı, 2006’da HEC Paris Business School’da “Pazarlama Yönetimi Bölümü”nde tamamladı. Evli ve 2 çocuk babası.


BOYNER PAZARLAMA VE MARKA YÖNETİMİ GMY. NURÇİN KOÇOĞLU 
Nurçin Koçoğlu, Boyner’in fiziksel mağazacılık ve online kanallarının tüm pazarlama ve marka stratejisi süreçlerinin ve Morhipo da dahil, müşteri hizmet kanallarının entegre yönetilmesine liderlik yapacak.
EĞİTİM HAYATI 
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Fransa’dajs Grenoble Ecole de Management Üniversitesi’nde “Dijital İş Stratejisi” eğitimi aldı.
KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyerine Mercedes-Benz Türk’te başladıktan sonra Turkcell’e geçti. Burada 7 yıl boyunca pazarlama fonksiyonunun farklı birimlerinde yöneticilik yaptı. Ardından Hepsiburada’da ‘‘Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü”ni ve “İcra Kurulu Üyeliği”ni üstlendi. Aynı unvanla Media Markt bünyesinde yer aldı. 2015’te “Kurumsal Pazarlama İletişimi Direktörü” olarak Türk Telekom’daydı. 2017’de kurulan Canvas’ın kurucu ortağı oldu.


BİLGİLİ HOLDİNG CEO’SU SİNAN TEMO
Bilgili Holding’e Sinan Temo CEO, Bora Ercantürk COO (Chief Operating Officer) ve BLG Capital’e Giray Boran, Managing Director olarak atandı. 
EĞİTİM HAYATI 
Lisans eğitimini ABD’de, Los Angeles’taki University of Southern California’da “endüstri ve sistem mühendisliği” üzerine tamamladı. New York’taki Columbia Üniversitesi’nde “gayrimenkul geliştirme alanında” yüksek lisans yaptı.
KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyerine, Thor Equities LLC’nin gayrimenkul geliştirme bölümünde analist olarak başladı. 2013’te, BLG Capital’de yatırımlardan sorumlu yönetici oldu. Şubat 2016 itibariyla aynı alanda “direktör”lüğü üstlendi. Ritz Carlton Residences, Galataport ve Amanruya projelerinin satın alma, yapılandırma ve geliştirme süreçlerinde görev aldı.