KARİYER YOLCULUĞU

Ülkemizin önemli şirketlerinde üst düzey görev değişimleri yaşandı. Business Life ailesi olarak kendilerine ve kurumlarına başarılar diliyoruz....


OZAN KIRMIZI - ING TÜRKİYE BİREYSEL BANKACILIK GENEL MÜDÜR YARDIMCISI VE İCRA KURULU ÜYESİ 

Ozan Kırmızı, ING Türkiye’nin dijitalleşme ve veri odaklı bankacılık stratejisine paralel olarak ve mükemmel müşteri deneyimini önceliklendirerek katkı sunacak.
EĞİTİM HAYATI 
2004’te, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Macquarie University'de, 2006’da Finans&Muhasebe yüksek lisansını tamamladı.
KARİYER YOLCULUĞU 
2006 yılında çalışma hayatına adım attı. ING Türkiye’de, bireysel bankacılık bünyesindeki konut finansmanı, iş ortaklıkları, şube satış yönetimi alanlarında farklı görevler üstlendi. 2015’te “Pazarlama ve Satış Direktörü” oldu. olarak 2018’den bu yana “Dijital Bankacılık ve Şube Satış Yönetimi Direktörü”ydü. Satış ve ürün yönetimi konusundaki birçok önemli projeye liderlik etti.


METE ERNA - HAVAŞ GENEL MÜDÜRÜ
2017 yılından bu yana “Havaş Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı”nı yürüten ve 1 Temmuz 2020 tarihi itibarıylı “Genel Müdür Vekili” olarak görev yapan Mete Erna asaleten atandı.
EĞİTİM HAYATI 
Lisans ve yüksek lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Uluslararası İlişkiler alanında tamamladı. 
KARİYER YOLCULUĞU 
Havacılık sektöründe çalışmaya 1995’te, Havaş’ta başladı. Türkiye’de ve yurt dışında çeşitli havayolu ve yer hizmetleri şirketlerinde görevler üstlendi. 2014’te yeniden Havaş bünyesine katıldı. Satış, pazarlama ve iş geliştirme alanında faaliyetlerini sürdürdü.


DR. A. BÜLENT SABUNCU - KOTON CEO'SU 
Dr. A. Bülent Sabuncu, yaklaşık bir yıldır; finans, merkezi satın alma-idari işler, global lojistik, hukuk, tedarik, tedarik planlama-kalite, bilgi teknolojileri-proje yönetimi ve İK fonksiyonlarını kapsayan “Destek Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür” olarak görev yapıyordu.
EĞİTİM HAYATI 
Hacettepe Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu. Aynı üniversitede, 1996 yılında İktisat yüksek lisansını, İstanbul Üniversitesi'nde de 2001’de doktorasını tamamladı. 
KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyerine OYAK Portföy Yönetimi’nde başladı. Sırasıyla Global Portföy Yönetimi, Balnak Lojistik Grubu ve Umur Basım ve Kırtasiye’de çeşitli görevlerde bulundu. FLO Mağazacılık ve Pazarlama’da İcra Kurulu Üyesi ve CFO, ardından da OYAK Grubu şirketlerinden Omsan Lojistik’te Genel Müdür oldu. Kasım 2019’da Koton’a katıldı.


ERDEM ÇALIŞKAN - BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK OMNI-CHANNEL GENEL MÜDÜRÜ 
Erdem Çalışkan, Boyner Grup İcra Kurulu ve Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan ile direkt çalışacak. Lider online moda ve yaşam tarzı markaları Morhipo ve boyner.com.tr’nin yanı sıra, ilgili fonksiyon ve süreçlerin “Omni bakış açısı” ile yönetiminden sorumlu olacak. 
EĞİTİM HAYATI 
Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu.
KARİYER YOLCULUĞU 
Yaklaşık 20 yıllık kariyerinde P&G, Unilever, LC Waikiki, Flormar gibi önemli şirketlerde üst düzey rollerde bulundu. Ağustos 2017’den bu yana, FLO Mağazacılık e-ticaret, IT ve lojistik ekiplerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.


GÜZİDE BAYRAM TEVATTEPE - SCHNEIDER ELECTRIC MANİSA FABRİKASI MÜDÜRÜ
18 yıllık kariyerinde önemli başarılara liderlik eden Güzide Bayram Tevattepe, bundan sonraki süreçte fabrikanın operasyonlarının yönetilmesinden sorumlu olacak.
EĞİTİM HAYATI 
2003 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
KARİYER YOLCULUĞU 
İş hayatına, 2003 yılında başladı. 2007’de “Tedarik Zinciri Yönetim Mühendisi” olarak Schneider Electric’e katıldı. 2010’da “Müşteri Memnuniyeti ve Kalite Müdürü” olarak atandı. 2016’dan bu yana da “Manisa Fabrikası Üretim Müdürü”ydü.


MELİH YALÇIN - YILDIZ HOLDİNG KURUMSAL STRATEJİ VE İŞ GELİŞTİRME BAŞKANI
Melih Yalçın, stratejik dönüşüm ve gelecek planlamalarına liderlik edecek. Grubun yeni iş fırsatlarının ve sürdürülebilir büyüme odaklı yatırımlarının hayata geçirilmesinden de sorumlu olacak. Yıldız Holding portföyüne değer katacak organik ve inorganik genişleme ve portföy çeşitlendirme süreçlerini de yönetecek.
EĞİTİM HAYATI 
Boston Mount Ida College’da başladığı İşletme eğitimini, 2001 yılında, Yeditepe Üniversitesi’nde birincilikle tamamladı. Ardından, London School of Economics’te Kalkınma Yönetimi ve Politik Ekonomi alanında yüksek lisans yaptı.
KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyerine, Londra’da, Bretton Woods’da analist olarak başladı. Sonrasında Doğan Holding, Garanti Bankası, Cantor Fitzgerald BGC Yatırım Bankası, Kale Grubu ve Strategy Loop’ta devam etti. Dokuz farklı sektörde, yerel ve uluslararası holding ve şirketlere danışmanlık yaptı. Yıldız Holding’e katılmadan önce Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’ndaydı. Son olarak Escarus Sürdürülebilirlik Danışmanlığı şirketinin “Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı”ydı.


BARIŞ MÜSTECAPLIOĞLU - CK ENERJİ İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ
Barış Müstecaplıoğlu “İnsan kaynakları stratejilerinin yalın, çevik ve tasarım odaklı bir bakış açısıyla yenilenmesi adına heyecan verici bir dönüşüm yolculuğuna çıktık” dedi.
EĞİTİM HAYATI 
Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu. “Hayallere Ulaşma Rehberi” isimli kişisel gelişim kitabıyla ve dünyanın pek çok ülkesinde verdiği eğitimlerle de biliniyor. 
KARİYER YOLCULUĞU 
20 yılı aşkın süredir Yapı Kredi, Arkas Holding, TAV Havalimanları gibi farklı sektörlerin lider firmalarında İnsan Kaynakları yöneticiliği yaptı. CK Enerji’ye katılmadan önce Koç Topluluğu’nda, Divan şirketler grubunda görevliydi.


ÖYKÜ DALGÜN ACAR - PİERRE FABRE TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ
Öykü Dalgün Acar, 10 yıldan fazla İnsan Kaynakları deneyimine sahip.
EĞİTİM HAYATI 
Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Bu süre zarfında değişim programıyla Fransa’da eğitim gördü. Sonrasında yüksek lisansını Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Yönetimi alanında tamamladı.
KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyerine Eczacıbaşı-Baxter’da başladı. Eczacıbaşı-Baxalta ve sonrasında Shire, dönüşüm ve birleşme süreçlerinde etkin rol oynadı. Shire İlaç bünyesinde İsrail İK Müdürü ve EAMEA Bölgesi İK Proje Lideri görevlerini eş zamanlı yürüttü. 2019 yılında katıldığı Pierre Fabre Türkiye’de, son olarak “İK Müdürü”ydü.