KARİYER YOLCULUĞU

Ülkemizin önemli şirketlerinde üst düzey görev değişimleri yaşandı. Business Life ailesi olarak kendilerine başarılar diliyoruz....


Arzu Deniz Aksoy
Vodafone Türkiye Kurumsal İletişim Kıdemli Müdürü 

İletişim ve pazarlama alanlarında 27 yıllık deneyime sahip olan Aksoy, “Kurumsal İletişim”, “Kurumiçi İletişim”, “Dijital Medya”, “İtibar Yönetimi”, “Kriz Yönetimi” ve “Pazarlama İletişimi” dahil, tüm iletişim süreçlerinin koordinasyonundan ve yönetilmesinden sorumlu olacak.

EĞİTİM HAYATI 
Ege Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Bölümü mezunu. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde “İşletme” yüksek lisans eğitimi aldı. 2011 yılında Berlin Quadriga University of Applied Science İletişim ve Sosyal Medya Stratejisi mikro MBA programını tamamladı.

KARİYER YOLCULUĞU 
Coca Cola’da Pazarlama Uzmanı (1994-2000), 3M’de Pazarlama Müdürü (2000-2006) olarak çalıştı. Uzun yıllar BASF’de sorumluluk üstlendi. Avrupa ve 
EAWA Pazarlama Müdürü (2006-2010), Kurumsal İletişim ve Kamu İlişkileri Direktörü (2010-2019) olarak görev yaptı. Global Compact Türkiye, Hedefler İçin İş Dünyası ve UNDP’ye “Stratejik İletişim Danışmanı” olarak hizmet verdi (2019-2020). Kurumsal İletişimciler Derneği (KİD) Yönetim Kurulu Üyesi. Sürdürülebilirlik Akademisi’nde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi.

Zeliha Ersen Altınok
AvivaSA Finans Genel Müdür Yardımcısı

Altınok, 2013’ten bu yana 
AvivaSA Finans ve Muhasebe Grup Müdürü’ydü. 

EĞİTİM HAYATI 
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Strayer University’de MBA programını tamamladı.

KARİYER YOLCULUĞU 
İş hayatına Grant Tornton’da denetçi olarak başladı. Raymond James’de finansal kontrolör olarak görev yaptı. Koç Allianz ve Ak Emeklilik’te önemli pozisyonlarda sorumluluk üstlendi. 2007 yılında Ak Emeklilik ve Aviva’nın birleşmesiyle AvivaSA’da Planlama, Raporlama ve Bütçe Müdürlüğü’ne atandı. 


SEMA KAYACIKLIOĞLU
Dedeman İnsan Kaynakları Direktörü

Kayacıklıoğlu, 2’si yurt dışında olmak üzere, toplam 17 oteliyle turizm sektöründe faaliyet gösteren Dedeman Hotels & Resorts International’ın tüm İnsan Kaynakları operasyonunun yönetilmesinden sorumlu olacak.  

EĞİTİM HAYATI 
Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu.

KARİYER YOLCULUĞU 
25 yıllık çalışma hayatına, 1996’da Kibar Holding Hyundai Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.’de “İnsan Kaynakları Yetkilisi” olarak başladı. Sırasıyla, Diasis Diagnostik Sistemler San. Tic. A.Ş.’de, T-System’de, Rixos Hotels’de, Crystal Hotels’de, Doğuş Holding D-ream’de, Richmond International Hotel Management’te, Elite World Hotels’de ve Accor Hotels’de çalıştı.

ÇAĞLAYAN ÇETİN
Trendyol Grup Başkanı

Çetin, Grubun yeni yatırımlar, yatırımcı ilişkileri ve büyüme stratejisinden sorumlu olacak.KARİYER YOLCULUĞU 
Londra merkezli ilk Türk yatırım bankası Dome Group’un kurucu ortağı. Goldman Sachs Türkiye Başkanlığı ve Deutsche Bank Avrupa Eşbaşkanlığı görevlerinde de bulunmuştu.  HEDEF, AVRUPA’DA LİDERLİK
Hedefimiz, ülkemize yaptığımız pozitif etkiyi artırmak ve Trendyol’u Avrupa pazarının lider e-ticaret platformlarından biri haline getirmek. Trendyol Grup’un orta ve uzun vadeli büyümesine katkı sağlayacak olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.

HAKAN YILDIRIM
Sanko Enerji Ceo’su

Sanko Enerji GMY’si Hakan Yıldırım, CEO olarak atandı. Bayrağı Yıldırım’a devreden Ziya Erdem, Sanko Enerji Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam edecek.

EĞİTİM HAYATI 
ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun. Yüksek lisansını işletme alanında, Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı. Evli ve iki çocuk babası.

KARİYER YOLCULUĞU 
Çalışma hayatına ASELSAN’da başladı. Gama Güç Sistemleri’nde saha mühendisliği yaptı. Siemens Türkiye’de proje yöneticisi oldu. Siemens Gamesa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su olarak üst düzey sorumluluk aldı. Kalyon Enerji Yatırım A.Ş. CEO’luğunu üstlendi.

Beril Cabı Günermengi
Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Pazarlama Direktörü

OYAK çatısı altında hizmet veren TOTAL ve M Oil markaları, Ağustos 2020’de ticari olarak Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. ticari unvanı altında birleşmişti. 

EĞİTİM HAYATI 
Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı.

KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyer yolculuğuna medya sektöründe başladı. Microsoft, Vodafone ve Ketchup Loyalty’de; pazarlama, medya planlama ve satın alma, marka yönetimi, iş geliştirme, iletişim stratejileri ve CRM alanlarında farklı görevler ve sorumluluklar üstlendi. Nisan 2018’de TOTAL Oil Türkiye bünyesinde Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu.

Ece Salihoğlu
Baymak Stratejik Pazarlama Müdürü

Salihoğlu, Baymak ve BDR Thermea Group’un diğer marka stratejilerinin belirlenmesinde ve pazarlama faaliyetlerinin koordinasyonunda kilit rol üstlenecek. 

EĞİTİM HAYATI 
Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 2013’te mezun oldu. Yüksek lisansını 2014’te, İngiltere’de Warwick Üniversitesi’nde Mühendislik İşletme Yönetimi alanında tamamladı. 

KARİYER YOLCULUĞU 
2013-2014 arasında İngiltere’de Hollister Co’da “Pazarlama Sorumlusu”ydı. Yaklaşık 3 yıl boyunca Paşabahçe San. ve Tic. AŞ’de çeşitli görevler üstlendi.  Kasım 2017’de, Baymak’a Pazarlama Uzmanı olarak katıldı. Ocak 2019’da Marka Yöneticiliği’ne atandı.

Burcu Öğücü Giritli
Lila Group Pazarlama Grup Müdürü

Giritli, yeni ürün geliştirme ile Sofia, Maylo, Berrak ve Nua markalarının pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

EĞİTİM HAYATI 
2005’te Özel Saint Benoit Fransız Lisesi’nden, 2010’da Sabancı Üniversitesi’nden mezun oldu. Londra’da, London Business School’da yönetim alanında yüksek lisansını tamamladı.

KARİYER YOLCULUĞU 
Deutsche Bank ve HSBC Bank’ta staj yaptı. İş hayatına, 2012’de, Türkiye Ekonomi Bankası’nda başladı. 2013 yılında HSBC Bank’a katıldı. Ardından Londra’daki HSBC Bank PLC’de görev aldı. 2015’te Türkiye’ye dönerek HSBC Bank’ta devam etti. Lila Group bünyesinne 2016’da katıldı. En son Özel Markalar (PL) Satış Koordinatörü’ydü.

Zeynep Bozkurt Terzioğlu
Burgan Bank Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı

Terzioğlu; bankacılık, finans, denetim ve danışmanlık sektörlerinde farklı birim ve pozisyonlarda uzun yıllar deneyim kazandı.

EĞİTİM HAYATI 
İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu. Yüksek lisans eğitimini, Marmara Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümü’nde tamamladı.

KARİYER YOLCULUĞU 
İş hayatına, 2004’te IBM Danışmanlık Şirketi’nde başladı. Sırasıyla Pricewaterhouse Coopers Türkiye, Akbank, HSBC Bank’ta çalıştı. Son olarak 2018’den Ocak 2021’e kadar, Akbank’ta Finansal Koordinasyon ve Raporlama Bölüm Başkanı görevini yürüttü.