KARİYER YOLCULUĞU

Ülkemizin önemli şirketlerinde üst düzey görev değişimleri yaşandı. Business Life ailesi olarak kendilerine başarılar diliyoruz...


Tuğçe Altınsoy / Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü

Mart 2020’den beri “Yıldız Holding Kurumsal İletişim Grup Direktörlüğü”nü yürüten Tuğçe Altınsoy, “Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürlüğü”ne atandı. 

EĞİTİM HAYATI
2003 yılında, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun oldu. 2010’daki yarışmada Türkiye’den birinci seçilerek New York’taki Columbia Üniversitesi Gazetecilik Yüksekokulu’nda eğitim hakkı kazandı.

KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyerine üniversite yıllarında TRT Ankara’da muhabir olarak başladı. 2001-2003 arasında İşnet A.Ş.’deydi. 2003-2009 döneminde Bersay İletişim Danışmanlık’a bağlı Kesişim Yayıncılık’ta, 2009-2013’te PARA Dergisi’nde çalıştı. 2013-2017’de sırasıyla Turkcell’de, Ogivly PR’da ve Sütaş’ta görev yaptı. Yıldız Holding’e katılmadan önce Siemens Türkiye’de “Kurumsal İletişim Müdürü”ydü.

SAP Türkiye’de iki önemli atama 
SAP Türkiye’nin “Stratejik Endüstrilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” Elif Ertan oldu. Teknopark İstanbul’daki SAP Geliştirme Merkezi’nin “Yazılım Grup Yöneticiliği” görevine ise Seda Kazkılınç Aktaş getirildi.

EĞİTİM HAYATI (ELİF ERTAN)

İTÜ Matematik Mühendisliği mezunu. 

KARİYER YOLCULUĞU (ELİF ERTAN)
Birçok öncü bilişim ve telekomünikasyon şirketinde 20 yıllık satış tecrübesine sahip. SAP'deki kariyerine 11 yıl önce başladı. 

EĞİTİM HAYATI (SEDA KAZKILINÇ AKTAŞ)

İTÜ, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Hollanda’da, Fontys Üniversitesi’nde bilgisayar, elektronik ve haberleşme mühendisliği eğitimleri aldı.

KARİYER YOLCULUĞU (SEDA KAZKILINÇ AKTAŞ)
SAP'deki yolculuğuna 2013’te adım attı.

Seda Kayrak Kızıltan  Boyner / İK Genel Müdür Yardımcısı
Kızıltan, Boyner Büyük Mağazacılık, Morhipo ve Boyner Holding’in İK süreçlerine liderlik edecek.

EĞİTİM HAYATI
Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu State University of Newyork, Buffalo’da İK alanında yüksek lisans (MBA) eğitimini tamamladı. Işık Üniversitesi, Ekonomi ve İdari Bilimler Fakültesi “Danışma Kurulu” üyesi.

KARİYER YOLCULUĞU 
İş hayatına, 1998’de Eczacıbaşı-Baxter’de başladı ve burada yaklaşık 13 yıl kaldı. 2012’de geçtiği Doğan Online Şirketler Grubu’nda 2 yıl görev yaptı. Ardından Markafoni'de 2,5 yıl çalıştı. 2016’dan bu yana Flormar’daydı.

Ece Demet Kuran / McDonald’s Türkiye İK Direktörü
2019’dan bu yana McDonald’s Türkiye İK Müdürü olarak görev yapan Ece Demet Kuran, “İK Direktörlüğü”ne atandı. 

EĞİTİM HAYATI
Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans, Galatasaray Üniversitesi İletişim Stratejileri ve Halkla İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 

KARİYER YOLCULUĞU 
İş hayatına Manpower İK danışmanlık şirketinde başladı. Borusan Lojistik’te çalıştı. Borusan Holding bünyesinde görev aldı. 2019 yılında “Bayegan İK Müdürü”ydü.

PhIlIps’te, Yıldız ve Vanlıoğlu’na esktra sorumluluk
Sibel Yıldız, 2014’ten beri üstlendiği “Philips Kişisel Sağlık Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Pazarlama Direktörlüğü”nün yanı sıra, “Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürlüğü”ne atandı. “Philips Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgesi Kadın Bakım Kategorisi Bölgesel Pazarlama Müdürlüğü”nü de yürüten Hatice Vanlıoğlu ise “Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Türkiye Pazarlama Liderliği”ne getirildi.

EĞİTİM HAYATI (SİBEL YILDIZ)

İTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü’nden birincilikle mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi’nde Executive MBA programını tamamladı. 

KARİYER YOLCULUĞU (SİBEL YILDIZ)
Kariyerine, 2003’te Agrana Foods’ta başladı. Tat Gıda ve Henkel’de görev aldı. 2008’de geçtiği Philips’te 13 yılı geride bıraktı. 

EĞİTİM HAYATI (HATİCE VANLIOĞLU)

İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu.

KARİYER YOLCULUĞU (HATİCE VANLIOĞLU)
İş hayatına Dandy Sakız’da atıldı. 2002’de katıldığı Türk Henkel’de 10 sene çalıştı. 2014’te Philips bünyesine dahil oldu. 

Ali Özüer / AbdiBio Grup Başkanı
Abdi İbrahim, 2018 yılında 100 milyon dolar yatırımla faaliyete geçirdiği AbdiBio’nun yönetimine, biyoteknoloji alanında uluslararası tecrübesi olan Ali Özüer’i getirdi. 

EĞİTİM HAYATI
ODTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Pittsburgh Üniversitesi’nde Kimya Mühendisliği yüksek lisans ve doktora eğitimlerini, ardından klinik araştırmalar ve MBA olmak üzere iki ayrı yüksek lisans programını da tamamladı. 

KARİYER YOLCULUĞU 
Kariyerine Selüloz ve Kağıt Sanayi (SEKA) İşletmeleri'nde başladı. ABD’de, Novartis İlaç’ta çalıştı. ABD Bioverativ (Sanofi)’de görev yaptı. Son olarak ABD Takeda İlaç’taydı.

SIgnIfy’da, Görgen ve Kırık’a yeni roller
SIgnIfy Türkiye ve Maghreb bölgelerinden sorumlu CEO Eran Görgen, Doğu Avrupa Bölge Başkanlığı ve CEO’luğunu üstlenecek ve çalışmalarını Polonya’da sürdürecek. Görgen’in yerine ise Saner Kırık, Signify Türkiye Genel Müdürü oldu.

EĞİTİM HAYATI (ERAN GÖRGEN)

Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu.

KARİYER YOLCULUĞU (ERAN GÖRGEN)
Kariyerine, 2000’de Philips Türkiye’de başladı. 2018 yılı itibarıyla Philips Aydınlatma’nın Signify’a devrolmasıyla Signify Türkiye Genel Müdürü oldu.

EĞİTİM HAYATI (SANER KIRIK)

ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunu.

KARİYER YOLCULUĞU (SANER KIRIK)
16 yıldır Signify’da. Pek çok aydınlatma projesiyle, uluslararası 10’dan fazla ödülü ülkemize getirdi.

Erhan Kaya / Günsan Genel Müdürü
Günsan Elektrik’te, Francisco Gil Garcia’nın yerine Erhan Kaya getirildi. 

EĞİTİM HAYATI
İTÜ Elektrik Mühendisliği mezunu.

KARİYER YOLCULUĞU 
Konut & ticari B2B ürün kanallarında ve iş yönetiminde 19 yılı aşkın tecrübesi bulunuyor. Son olarak Schneider Elektrik’in “Türkiye Satışlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı”nü üstlenmişti.