LİDERLER BU KEZ GOLF SAHASINDA MÜCADELE ETTİ

Akaryakıt dağıtım sektörünün değerli ve güçlü markası OPET, spora desteğini sürdürüyor. OPET'in ana sponsorluğunu üstlendiği World Corporate Golf Challenge Türkiye 2020 (Dünya Kurumsal Golf Turnuvası), Bodrum'da bulunan Regnum Golf & Country Club ev sahipliğinde gerçekleşti. CovId-19 kapsamındaki tedbirlere uygun olarak gerçekleştirilen turnuvayı, ARCADIUM takımı adına mücadele eden Gürkan Başeğmez ve Nursel Başeğmez ikilisi toplamda 141 puan ile birinci tamamladı.


Dünyanın en geniş katılımlı şirketler arası golf turnuvası olan OPET World Corporate Golf Challenge–WCGC (Dünya Kurumsal Golf Turnuvası) 14-16 Ağustos 2020 tarihleri arasında Regnum Golf & Country Club Bodrum’da gerçekleşti. 8’incisi düzenlenen turnuvada, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, bu kez sahada mücadele etti.

ÖDÜLLERİ FİKRET VE NURTEN ÖZTÜRK ÇİFTİ VERDİ
OPET‘in ana sponsorluğunu üstlendiği turnuvayı, ARCADIUM takımı adına yarışan Gürkan Başeğmez ve Nursel Başeğmez ikilisi, toplamda 141 puan ile birinci tamamladı. Bora Arıcı ve Cahit Şahin’in temsil ettiği MAXX ROYAL MONTGOMERIE 139 puanla ikinci oldu. Baki Kara ve Çağatay Demirayak’ın yer aldığı RE/MAX YILDIZ 138 puanla üçüncülüğü elde etti. Kazananlara ödüllerini, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk ile OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk verdi. ARCADIUM, kasım ayında Portekiz Cascais’de düzenlenecek “World Corporate Golf Challange (WCGC) 2020 Dünya Finali”ne katılacak.


SAĞLANAN GELİRLER KORONA KAHRAMANLARINA VEFA FONU’NA

“OPET World Corporate Golf Challenge Türkiye 2020”den sağlanan gelirler, çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde kullanılacak. Yeni tip koronavirüs salgını döneminde virüse yakalanarak hayatını kaybeden tüm bireylerin çocuklarına, ihtiyaç kriterleri doğrultusunda eğitim desteği vermek için “Türk Eğitim Vakfı (TEV) Korona Kahramanlarına Vefa Fonu”na katkıda bulunulacak.


OPET YÖNETİM KURULU KURUCU ÜYESİ  NURTEN ÖZTÜRK:
HOBİLER İŞE DÖNÜŞÜYOR
Aile olarak sporu çok seviyoruz. Fikret (Öztürk) Bey çok hiperaktif bir insan. Hayatında Golf olmamış olsaydı, çok zor zaman geçirirdi. İyi ki golf olmuş yaşamında... 

Fikret (Öztürk) Bey de ben de çok çalışkanız. Durmayı sevmiyoruz. Sportif aktiviteler ile dinleniyoruz. 1996’da, dil öğrenmek için bir yıl İngiltere’ye gittik. Eşimle birlikte “Bütün gün okula gidip gelmekle zaman harcamayalım, bir şirket kuralım” dedik. Konuşurken, güzel şeyler ortaya çıkıyor. Hobi olarak girdiğimiz her şey, işimizin bir parçası oluyor, o iş koluna da giriyoruz. Yani, hobiler işe dönüşüyor.

OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı ve Regnum Carya Onursal Başkanı Fikret Öztürk, Yayın Editörümüz Mehmet Tufan ile fotoğraf çekiminde “duayen iş insanı” kimliğinden izler sundu. Fikret Bey’in eşi, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk ise Genel Yayın Yönetmenimiz Seyfettin Bayram’ın da yer aldığı karede, samimi tavırları ve nezaketiyle ortamın enerjisini yükseltti.