MAVİ DENİZLERDE ŞAMPİYON BİR LİDER

Sporu modanın ayrılmaz bir parçası olarak gören Vakkorama, Vakkorama Sailing Team ile ülkenin önemli yelken yarışlarına katıldı. Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko kaptanlığında, Marmaris'te düzenlenen yarışlarda birinci oldu.

Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Kupası Yelkenli Yat Yarışları, Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlendi. Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından Marmaris Körfezi'nde gerçekleştirilen yarışlara, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ve Rusya'dan 11 yat ile 100 yelkenci katıldı.
Final günü sabah saatlerinde yarış komitesini taşıyan teknenin denize açılmasının ardından, Netsel Marina'da bağlı bulunan yelkenli yatlar, körfeze çıktı. Hakem heyeti, rüzgârın uzun süre şiddetli olması nedeniyle start vermedi. Bir süre antrenman turları attıktan sonra yarışa başlayan yatlar, belirlenen parkurda dubaları dönerek finişe ulaşmaya çalıştı.

ÜÇ BİRİNCİLİK
Vakkorama Sailing Team, 2 gündeki toplam 3 zorlu yarışı birinci sırada tamamladı. Ayrıca, Best Corrected Time Kupası’nın da sahibi oldu. Vakkorama ekibine kupasını, MIYC Başkanı Zafer Öznur verdi.

Vakkorama Sailing Team başarısını, kaptanları da olan Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ile birlikte sahnede kutladı.