"MEZUN ARKADAŞLARIMIZ İLE YOLCULUĞUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Günümüzün iş problemlerini yenilikçi teknolojilerle çözecek çok değerli 23 gencimizi, meslektaşımızı kazandığımız için SAP Türkiye ailesi adına büyük mutluluk duyuyorum.

SAP açısından sevindiğimiz nokta da bir taraftan Balkanlar, bir taraftan Türki Cumhuriyetler ve Rusya, bir taraftan Afrika, bir taraftan Arabistan’ın olduğu bu coğrafyada Türkiye’nin her zaman liderler ekseninde bilgi birikimine sahip olan bir ülke olması. Mezun arkadaşlarımızla birlikte başarılarımızı bir adım ileri taşıyarak bu yolculuğumuza devam edeceğiz.


SAP, BİLİŞİM SEKTÖRÜNE NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ YETİŞTİRİYOR
SAP Genç Profesyoneller Programı (Young Professional Program), bilişim sektörüne nitelikli iş gücü yetiştirmek amacıyla 2018 yılında Türkiye’de başladı. İstanbul, Ankara ve Gaziantep’teki eğitimlerde 100’den fazla genç “SAP Danışmanı” unvanıyla mezun oldu ve SAP müşterilerinde veya iş ortaklarında istihdam edildi. 25 ülkede SAP Eğitim ve Gelişim Enstitüsü’nce yürütülen programın Türkiye’deki 5’incisi ise Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (ESİAD) iş birliğiyle ve ilk kez online düzenlendi.