ÖĞRENCİLERİMİZİN GELECEKLERİNİ SİGORTALIYORUZ

Gençlerin hayata hazır olabilmeleri için lokomotif şirketimiz Doğa Sigorta ve diğer kurumlarımız ve dost firmalarla da iş birliğindeyiz. Sunduğumuz staj imkânları ile mesleği tanıma fırsatını mezun olmadan veriyoruz. Eğitim anlayışımız, öğrencileri iş yaşamına hazırlayan bir akademik hayat. Sıfırdan başlamamalılar...

DOĞA SİGORTA YÖNETİM KURULU BAŞKANI & İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYETİ BAŞKANI  NİHAT KIRMIZI:
Geleceğimiz olan gençlerimiz için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Staj ve iş imkânıyla bir nevi geleceklerini sigortalıyoruz. Pratik uygulamalar da önemli. Pek çok sektördeki şirketlerimizde, öğrencileri iş yaşamıyla buluşturuyoruz. Bu sayede mezun olanlar “Diplomayı aldım, şimdi ne yapacağım?” sorusunu sormak zorunda kalmıyor. Üniversitede hayata hazır hale gelmesini sağlıyoruz. Türkiye Sigortacılar Birliği gibi farklı kurumlarla da iş birliğindeyiz.

ÜNİVERSİTEDE AKADEMİK, İŞ HAYATINDA PRATİK EĞİTİM...
Eğitimin en önemli unsurları; sırasıyla gözlem, araştırma ve uygulama. Sadece teorik olarak okumak değil, tecrübe ederek ve yaşayarak nasıl öğrenileceği de esas olmalı. Bir yanda salgın, diğer tarafta artan maliyetler nedeniyle yabancılar, Türkiye'deki üniversiteleri daha fazla tercih edecek. Bu durum bizim için avantaja dönüşebilir. Coğrafi olarak uluslararası eğitime yatkın bir ülkeyiz. Son yıllarda yurt dışından çok fazla öğrenci geliyor. Bu durum kültür birliği sağlayarak ülkemizin de ileri gitmesini kolaylaştıracak. Türkiye, pandemi ile başlayan uzaktan eğitim sürecini pek çok gelişmiş ülkenin önünde tamamladı.

KEYİFLİ VE KONFORLU KAMPÜS ORTAMLARI 
İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nde güçlü bir akademik kadro ile verdiğimiz etkin eğitimin yanı sıra, uluslararası standartlarda, keyifli ve konforlu kampüs ortamları tasarlamayı önemsiyoruz. Zengin bölüm alternatifleri sunuyoruz. İş dünyamızı ve ekonomimizi geliştirecek yeni nesiller yetiştiriyor. Sigorta sektörüne donanımlı gençlerden oluşan insan kaynağı sağlıyoruz. Mutlu olacağınız ve iyi yapacağınız her işte başarılı olursunuz. Başarının anahtarı sevmek. İşinizi sevip, eğitimini iyi alıp deneyim ile birleştirerek herkesin önüne geçebilirsiniz.


Şirketler, öğrencilere laboratuvar oldu
İş dünyasının, özellikle de finans ve sigorta sektörünün yakından tanıdığı Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı artık bir eğitimci. İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı olan Kırmızı, Türkiye'de üniversite eğitiminde en önemli sorun olan uygulama alanı eksikliğine dikkat çekti. Sorunun çözümü noktasında attıkları adımları anlattı. Öğrencilerin, sağlıkta hastaneleri, eğitimde okulları, gıda, tarım ve sanayi gibi şirketlerin tümünü laboratuvar olarak kullanma imkânına sahip olduğunu vurguladı.