"ÖNCE İNSAN" İLKESİYLE HAREKET EDİYORUZ

Panasonic Life Solutions Türkiye İK ve Kurumsal Gelişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı MUTLU KUTLU: "Önce İnsan" ilkesi ile tesislerimizde birçok tedbir aldık. Önlemlerin salgına karşı doğru davranışlar ile daha da etkili hale gelmesi için çalışanlarımıza yönelik birçok kurum içi aktivite ve iletişim uygulamasını hayata geçiriyoruz.

Onların ve ailelerinin sağlıklı yaşam konusunda desteklenmesine de büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda, on-line “Sağlıklı Yaşam Seminerleri” projesini devreye koyduk. Alışveriş için kalabalık ortamlara girmelerini en aza indirgemek amacıyla “Gıda Paketi” desteği sunduk. Üretim sorumluluğumuzu yerine getirirken, ideal koşullar için yoğun çaba sarf ediyoruz. İnsan ve insan sağlığı konusunda hassasız. Bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak, Covid-19 ile mücadelede hayatını kaybeden kahraman sağlık çalışanlarının çocukları için Türk Eğitim Vakfı (TEV)’in oluşturduğu “TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu”na destek sağladık. Paydaşlarımızın yeni yılını bu kapsamda hazırlanan sertifikalar eşliğinde kutladık. İnsanlığın bu zorlu sürecin üstesinden gelmesi ve sağlıklı, güzel günlere yeniden kavuşmamızı dilerim. 

PANASONIC LIFE SOLUTIONS TÜRKİYE’DE ÇALIŞANLAR MUTLU
İnsan kaynakları ve çalışan motivasyonu konusunda fark yaratan uygulamalarıyla dikkati çeken Panasonic Life Solutions Türkiye, pandemi döneminde de projelerinde hız kesmiyor. “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni de alan sektörünün öncü şirketi, insan odaklı yaklaşımlar ile “daha iyi ve konforlu bir yaşam” sunuyor.