PANASONIC LIFE SOLUTIONS, ÇALIŞANLARINI KIRMIZI HALIDA KARŞILADI

Panasonic Life Solutions Türkiye, insan kaynakları ve çalışan motivasyonu konusunda fark yaratan uygulamaları ile dikkat çekiyor. Yıllık izinden dönenler, kuruluş girişinde çiçeklerle donatılmış kırmızı halıda, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Faruk Yılmam ve ekip arkadaşlarınca karşılandı. Büyük bir sürpriz eşliğinde "Hoş Geldiniz" denilen çalışanlar, kendisini özel hissetti. Müzik grubunun seslendirdiği parçalar eşliğinde ilk iş günlerine mutlulukla ve motivasyonla başladı.


PANASONIC LIFE SOLUTIONS TÜRKİYE İK VE KURUMSAL GELİŞİMDEN SORUMLU İCRA KURULU ÜYESİ  MUTLU KUTLU:
ÇALIŞANLARIMIZIN KENDİLERİNİ MUTLU VE MOTİVE HİSSETMELERİ ÇOK ÖNEMLİ
Çalışan odaklılığı, temel değerlerimiz arasında. “Tek Takım, Tek Hedef” ruhunun hâkim olduğu kurum kültürümüzün gelişimi adına, iç iletişimin artırılmasını çok önemsiyoruz. Bu kapsamda, şirketimizin ve çalışanlarımızın bütünlüğünü pekiştiren proje ve aktivitelerimiz var. Çalışanlarımıza verdiğimiz değeri tüm süreçlerimize yansıtmak için gayret sarf ediyoruz.

Çalışanlarımızın tatil sonrasındaki ilk iş günlerine iyi başlamaları, kendilerini mutlu ve motive hissetmeleri çok önemli. Bu doğrultuda, izinden dönenlere, işe başlamadan önce motivasyon ve sinerjiyi bir arada sunan bu organizasyonla destek olmayı hedefliyoruz. 

“YENİ NORMAL”E İLİŞKİN DURUMSAL ÖNCELİKLERE ODAKLANDIK 
Bu yıl, Covid-19’a yönelik tedbirleri alarak gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile çalışanlarımızın ilk iş gününe motive bir şekilde başladıklarını görmek, bizler için de mutluluk kaynağı oldu. Salgın döneminin sonuçları nedeniyle; çalışanlarımızın sağlığını korumak ve olası riskleri minimize etmek, temel önceliğimiz. T.C. Sağlık Bakanlığı'nın yönergeleri uyarınca, hijyenden çalışma alanlarının sosyal mesafeye uygun düzenlenmesine, yemek salonundan servis araçlarına kadar birçok alanda önlemler aldık. Böylece TSE’nin verdiği ‘Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi”ne hak kazandık. “Yeni Normal”e ilişkin durumsal önceliklere odaklandık. Çalışanlarımıza dair faaliyetlerimizi de başarıyla yürütmek üzere çalışacağız.