PANASONIC LIFE SOLUTIONS TÜRKİYE'YE 'COVID-19 GÜVENLİ ÜRETİM BELGESİ'

İnsan odaklı yaklaşımlarla "Daha iyi ve konforlu bir yaşam" sunma hedefi için faaliyet gösteren Panasonic Life Solutions Türkiye, salgının ilk günlerinden itibaren tesisleri genelinde birçok tedbiri hayata geçirdi. Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) enfeksiyon önleme ve kontrol kılavuzundaki şartları eksiksiz yerine getiren Panasonic Life Solutions Türkiye, hiçbir uygunsuzluk görülmeden ve ek süre almadan denetimi başarıyla tamamladı. Elektrik anahtarı ve priz sektöründe "TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi" verilen ilk şirket olmayı başardı.

PANASONIC LIFE SOLUTIONS TÜRKİYE İK VE KURUMSAL GELİŞİMDEN SORUMLU İCRA KURULU ÜYESİ  MUTLU KUTLU:
BİRÇOK KURUMİÇİ İLETİŞİM UYGULAMASINA İMZA ATTIK
T.C. Sağlık Bakanlığı'nın yönergeleri doğrultusunda birçok tedbiri hayata geçirdik. Hijyenden çalışma ortamlarının sosyal mesafeye uygun şekilde düzenlenmesine, yemek salonundan servis araçlarına kadar birçok alanda salgına karşı tedbir alarak uygunluk sağlamak için yoğun çalışmalar gerçekleştirdik.

Covid-19 pandemisinin ortaya çıktığı ilk günlerden itibaren dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri yakından takip ettik. Çalışanlarımızın sağlıkları ve güvenliği için tesislerimizde birçok tedbire başvurduk. Aldığımız önlemlerin yeni tip koronavirüse karşı doğru davranışlarla daha da etkili hale gelmesini sağlamak içinse çalışanlarımıza yönelik birçok kurumiçi iletişim uygulamasına imza attık. 

İDEAL KOŞULLARIN SAĞLANMASI İÇİN YOĞUN ÇABA SARF EDİYORUZ
Bu süreçteki temel önceliğimiz; salgın süreciyle mücadele ederken, her bireyin başta “maske, mesafe ve hijyen” olmak üzere, kendisine düşen sorumluluğu yerine getirmesinin önemini sürekli pekiştirmek oldu. Panasonic Life Solutions Türkiye olarak, bir taraftan üretim sorumluluğumuzu yerine getirirken, diğer yandan salgına karşı önlemler noktasında ideal koşulların sağlanması için yoğun çaba sarf ediyoruz. İnsanlığın bu zorlu sürecin üstesinden gelmesi ve sağlıklı, güzel günlere yeniden kavuşmamız dilekleri ile “TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi”ni hayata geçiren TSE yetkililerine ve emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.


ÇOCUKLAR ELEKTRİK KAZALARINDAN KORUNSUN, TSUBASA İLE MACEREYA KOŞSUN
Pandemi sürecinde çocuklar, zamanlarının büyük çoğunluğunu evlerinde geçirdi. Bu noktada onları yaşanabilecek kazalardan korumak büyük önem taşıyor. Özellikle küçük yaştakileri bekleyen risklerin başında elektrik kazaları geliyor. Alabileceğiniz ilk önlem ise topraklı ve çocuk koruması olan prizleri tercih etmek. Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye’nin VİKO marka, lisanslı “Karre Kids” serisi hem odaları sevilen kahramanlarla süslüyor hem de gereken güvenlik ihtiyaçlarını karşılıyor.