REGNUM CARYA'DA AYRICALIKLI GOLF DENEYİMİ

Dünyanın en iyi golfçülerini Antalya'da ağırlamaya devam eden Regnum Carya, 17-19 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleşen "Rusya Kulüplerarası Golf Turnuvası" ile yine yılın en çok konuşulan golf müsabakasına imza attı. 3'üncüsüne ev sahipliği yapılan organizasyona, Rusya'nın farklı bölgelerindeki 14 kulüpten 200 oyuncu katıldı.


Avrupa’nın ilk ve tek tamamı aydınlatılmış golf sahası Carya Golf Club ve ünü uluslararası düzeye ulaşan National Golf Club’ta gerçekleştirilen turnuva 3 gün sürdü. Rusya’nın iş dünyasındaki önemli isimlerinin yanı sıra, CEO’lar, golf kulübü sahipleri, iş insanları ve siyasetçiler katılım gösterdi. Davetliler, güneşli bir havanın da keyfini çıkardı.


TURNUVANIN GALİBİ DEĞİŞMEDİ

Şampiyon; 2019’un da galibi “Moscow City Golf Kulübü” oldu. İkinciliği Zavidovo Golf Kulübü, üçüncülüğü Links Golf Kulübü elde etti. 


OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı ve Regnum Carya Onursal Başkanı Fikret Öztürk, Genel Yayın Yönetmenimiz Seyfettin Bayram ile fotoğraf ekiminde, samimi tavırları ve nezaketiyle ortamın enerjisini yükseltti.
REGNUM CARYA ONURSAL BAŞKANI FİKRET ÖZTÜRK:
HEYECANI HEP BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM

“Rusya Kulüplerarası Golf Turnuvası” gibi önemli bir organizasyona üç yıldır ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Her yıl daha keyifli müsabakalara tanıklık ediyoruz ve bu heyecanı hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz.

ADINA TURNUVA...
Fikret Öztürk Kulüplerarası Golf Turnuvası’nın 6’ncısı, 13-16 Aralık 2019 tarihleri arasında, Carya ve National Golf sahalarında gerçekleşti. Klassis, Kemer, Bodrum, Ankara, Taurus, KKTC, İzmir ve İstanbul Golf Kulüpleri’nden toplam 100 sporcunun katıldığı organizasyonda birinciliği Bodrum Golf Kulübü, ikinciliği Kemer Country ve üçüncülüğü İstanbul Golf Kulübü kazandı. Fikret Öztürk, Ali Nuri Türker, Hasan Karagöz ve Kıvanç Oktay gibi iş insanlarının keyifli golf performansları dikkati çekti.


GOLF MERAKLILARININ TERCİHİ

“Avrupa’nın en iyi golf destinasyonu” seçilen Belek’te konumlanan Regnum Carya, Avrupa’nın ilk ve tek 18 delikli gece aydınlatmalı golf sahası olan Carya Golf Club ve Belek’in ilk golf kulübü olan 27 delikli National Golf Club’ı bünyesinde barındırıyor. Regnum Carya, toplam 2 adet golf sahası ile golf meraklılarına pek çok ayrıcalıklı deneyim yaşatıyor.