SANKO HOLDİNG'TE, EMEKTAR ÇALIŞANLAR İÇİN "DEĞERLİ YILLAR"

SANKO Holding'in; 10, 15, 20, 25, 30, 35 ve 40. yılını dolduran çalışanlarına geleneksel olarak verdiği "Değerli Yıllar" plaketleri takdim edildi. 20'ncisi, Gaziantep SANKO Tekstil İşletmeleri'nde düzenlenen törene; İstanbul, Adıyaman, Bartın, Bursa, Narlı'da (Kahramanmaraş) bulunan 8 farklı SANKO işletmesinden, hibrit bağlantılarla 14 bin kişi katıldı. Etkinliğe, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve YK. Üyeleri Hakan Konukoğlu, Cengiz Konukoğlu da katıldı. SANKO Holding Onursal Başkanları Abdulkadir Konukoğlu ile Zeki Konukoğlu, çevrimiçi organizasyona, online bağlantıyla iştirak etti.


SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu:
Birlikte alacağımız çok yol var
En mutlu olduğum an, bir Konukoğlu ailesi geleneği olan, geleneksel buluşmalarda çalışanlar ve aileleriyle bir arada bulunmak.

Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle son iki yıldan beri çalışanlar ve aileleriyle bir araya gelemedik. Plaket alanları gönülden tebrik ediyorum. Birlikte alacağımız çok yol var. Pandemi koşullarından uzak gelecekte yine can cana, bir arada olmayı temenni ediyorum. Umudunuzu kaybetmeyin, moraliniz her zaman yüksek olsun. Kendinizi diri tutun, iş yapış anlayışınızı sürekli geliştirin.

SANKO Holding Onursal Başkanı Zeki Konukoğlu:
Başarılarımızın devamını diliyorum

SANKO’ya uzun yıllardan beri hizmet veren çalışanlarımızı tebrik ediyorum. SANKO ailesi olarak, hep beraber çok çalıştık, güzel çalışmalara imza attık. Bu başarılarımızın devamını diliyorum. Bir sonraki yılda, pandemi izlerinin silindiği, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde mutlu ve neşeli günler diliyorum.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı  Adil Sani Konukoğlu:
Beraber, üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok
Kökleri 117 yıla dayanan SANKO'nun bugünlere gelmesinde, çalışanların büyük emekleri var. Sizler, bizim en değerli varlıklarımızsınız. Biz bu çınarı büyütüyorsak, SANKO bir çınar haline geliyorsa, bunda çok büyük katkılarınız ve alın teriniz var.

Çınar ağacını; eşlerimiz, çocuklarımız, müşterilerimizle birlikte oluşturuyoruz. İnşallah bu çınar, bizden sonra da büyümeye devam eder; bulunduğumuz şehirlere ve ülkemize değer katmayı sürdürür. 
Özverili şekilde çalışıp üreterek, ülkemize ve milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Uzun yıllar bizimle birlikte olan emektarlarımız iyi bilirler ki, beraber üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok. Ne zaman yeni bir yola çıkacak, yeni bir projeye başlayacak olsak, sizlerden aldığımız güvenle adımımızı attık. Hamdolsun, geçmişimize güveniyoruz, geleceğe de emin adımlarla ilerliyoruz.

1.500 personele teşekkür plaketi ve hediyeler; SANKO Holding YKB. Adil Sani Konukoğlu, YK. Üyeleri Hakan Konukoğlu, Cengiz Konukoğlu, Yiğitcan Konukoğlu, holding yöneticileri ve şirketlerin genel müdürleri tarafından takdim edildi.