ŞEHİRDE VAHA: 39 KALAMIŞ MARİNA

KURUCU ORTAKLARI ALPASLAN ADALI VE MÜNTEHA ADALI OLAN, CEO'LUĞUNU MÜNTEHA ADALI'NIN YAPTIĞI 39 KALAMIŞ MARİNA HOTEL & RESTAURANT & BAR, İSTANBUL ANADOLU YAKASI'NIN KALBİNDE, MUHTEŞEM MARİNA VE ŞEHİR MANZARASINA SAHİP. BULUTLARIN RENKLERLE DANSI VE YANI BAŞINDAKİ DENİZİN SÜREKLİ DEĞİŞEN MAVİ-YEŞİL TONLARI İLE MİSAFİRLERİNİ HUZURLA KARŞILAYAN 39 KALAMIŞ MARİNA, "FEEL GOOD IN THE NEIGHBORHOOD" (MAHALLEDE KENDİNİ İYİ HİSSET) MOTTOSUYLA HİZMET VERİYOR. HER ALANI YERLİ VE YABANCI SANATÇILARIN ESERLERİYLE ÇEVRİLİ. İÇ VE DIŞ MEKANLARINDA YEŞİLİN TONLARI İLE "ŞEHİRDE BİR VAHA" HİSSİ YARATIYOR. 39 KALAMIŞ MARİNA; MİSAFİRPERVERLİĞİ, SAMİMİYETİ, SANATI KUCAKLAYAN DEKORASYONU, ÖZENLE DEKORE EDİLMİŞ ODALARI, EĞLENCESİ, ROOF PARTİLERİNE DE OLANAK TANIYAN KRAL VE KRALİÇE ODASI İLE SİZLERİ BEKLİYOR.

Aralık 2019’da açılan 39 Kalamış Marina, ilk 3 katında 8 farklı konseptte 33, terasında 6 olmak üzere, özenle hazırlanmış 39 odası ve “Feel good in the neighborhood” mottosu ile misafirlerini ağırlıyor. Otel, restoran, bar, özel etkinlik alanları ile 39 Kalamış Marina; konfor, paylaşım, misafirperverlik ve keyifle dizayn edilmiş.


“SANAT, EN BÜYÜK ŞİFACIDIR” 

Sanatın insanı kucaklayan, renkleriyle iyileştiren, mutluluk ve huzur sağlayan en büyük şifacı olduğuna inandıklarını belirten Münteha Adalı, kurucu ortağı olduğu ve CEO’luğunu da üstlendiği 39 Kalamış Marina’nın tüm alanlarında, sanatın olumlu etkisinin gücüne ve ulaşılabilir olmasına özen gösterdiklerini söylüyor. Yerel ve yabancı sanatçılar ile çalışarak, sanatı ve sanattan gelen estetiği, güzelliği, yolu 39 Kalamış Marina’dan geçen herkesle paylaşmak, ilk çıkış noktalarından biri olmuş. Hatta yakında gerçekleştirilecek bir etkinlikle otelde eserleri olan tüm sanatçılar bir araya gelecek. 


QUEEN’S & KING’S ROOM İLE ROOF BULUŞMALARI

Eşsiz marina ve şehir manzarasına sahip 39 Kalamış Marina’nın teras katında bulunan “Queen’s Room” ve “King’s Room”, sadece konaklama için değil, terası ile özel buluşmalar, partiler için “roof” olarak kullanılabiliyor. Ayrıca otelde yer alan “Urban” ve dış bahçeyle bağlantılı “Oasis” adlı 2 toplantı odası, büyük-küçük gruplar için özel etkinliklere, şirket toplantılarına, düğün, özel gün kutlamalarına ev sahipliği yapabiliyor. Doğum günü buluşmalarından basın toplantılarına kadar, her türlü etkinlik için özel alanlar oluşturulabiliyor. Sakin, konforlu, samimi ve teknolojik olanakların tümüne sahip bu odalardan yararlanmanın avantajını deneyerek keşfedebilirsiniz. Dilerseniz, özel yemek organizasyonlarınızı ve etkinliklerinizi burada yapabilirsiniz.


“İYİ HİSSETMEK ÖNEMLİ KONFORDUR”

Münteha Adalı, 39 Kalamış Marina ile İstanbul Kalamış’ta sanatın, yeşilin bir arada olduğu “Urban Oasis” konsepti ile şehirde vaha yarattıklarının altını çiziyor. Mottolarının “Feel good in the neighborhood” olduğunu hatırlatan Münteha Adalı şöyle devam ediyor: “Çünkü iyi hissetmek, önemli konfordur. Yerli ve yabancı sanatçıların eserlerini odalarda ve her alanda görebilirsiniz. Ayrıca toplumsal cinsiyet eşitliği bakış açımızı otele de taşıdık. Kral Odası’nın yanı sıra Kraliçe Odası ile yeni bir akım başlattığımıza inanıyoruz.

Pandemi süreci temizliğin ve dezenfeksiyonun ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Bizim Güvensan Tesis Hizmetleri ile 1992’den bu yana edindiğimiz tüm bilgi ve tecrübe, 39 Kalamış Marina için en ince detaya kadar kullanılıyor. Misafirlerimiz gönül rahatlığıyla gelip otelimizde konaklıyor, hijyen konusunda her türlü önlemin alındığı ve 2 tarafı komple açılıp marina havası alabildiği toplantı salonlarımızda, terası ile eşsiz bir manzaraya açılan Queen’s Room ve King’s Room’da etkinliklerini yapıyor; restoran ve barda keyifli, lezzetli ve sosyal mesafeli dost buluşmaları için bir araya geliyor.” 

FARKLI TATLAR ZENGİN İÇECEKLER...
39 Kalamış Marina Restaurant’ta, geleneksel yemek kültürümüzü yansıtan lezzetleri ve dünya mutfağını bir araya getirdiklerini anlatan Münteha Adalı, bar bölümünde, her mevsim farklı tatlarıyla, zengin içecekleriyle, 39 Kalamış Marina’ya özgü kokteyllerle eşsiz deneyimler sunduklarını aktarıyor. Ücretsiz Wi-Fi ve rahat çalışma ortamı olan 39 Kalamış Marina, ‘home office’ çalışanlar tarafından da gün içinde oldukça tercih ediliyor. 


MERKEZİ LOKASYON

İstanbul'da, Kız Kulesi'ne 9 km. yakınlıktaki 39 Kalamış Marina; Yerebatan Sarnıcı'na, Ayasofya'ya ve Sultan Ahmet Camii’ne - Çemberlitaş  & Sultanahmet Bölgesi’ne- yaklaşık 17 km., Dolmabahçe Sarayı’na ise 15 km. mesafede. İstanbul’un en önemli alışveriş lokasyonlarından Bağdat Caddesi’nden 5 km uzaklıkta. En yakın havaalanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ulaşım ise 27 km...