SHELL'DE ÜST DÜZEY ÜÇ YENİ ATAMA

Shell Türkiye, yeni atamalarla iştiraki olan Shell Petrol A.Ş şirketinin Perakende Satışlar Şirket Operasyonları Direktörlüğü'ne Aslı Tanyer'in, Shell & Turcas Müşteri Operasyonları Direktörlüğü'ne Mustafa Erin'in ve Shell & Turcas Akaryakıt Dışı Gelirler Direktörlüğü'ne Onur Uzdil'in getirildiğini duyurdu..

Shell, yönetim kadrosunda yeni atamalara imza attı. Bu kapsamda, Shell Petrol A.Ş Perakende Satışlar Şirket Operasyonları Direktörlüğü görevine Aslı Tanyer atanırken, Shell&Turcas Müşteri Operasyonları Direktörlüğü görevine Mustafa Erin ve Shell&Turcas Akaryakıt Dışı Gelirler Direktörlüğü’ne ise Onur Uzdil getirildi.

Shell&Turcas Müşteri Operasyonlarının Liderliğini Mustafa Erin Üstlenecek

Mustafa Erin, Shell Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Müşteri Operasyonları Yönetim Ekibi ve Shell&Turcas İcra Kurulu’nun üyesi olarak şirket hedeflerinin gerçekleşmesinde önemli bir rol üstlenecek.

2006 yılında Shell’e katılan Erin, mühendislik, satış ve operasyon alanlarında birçok farklı görevde rol aldı. Yatırım mühendisi olarak başladığı perakende satışlar organizasyonunda, son olarak 2018 yılında Perakende Satışlar, Operasyon Müdürlüğüne atandı. 2002 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Mustafa Erin, Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Yüksek Lisansı derecesine sahip.

Shell Petrol A.Ş’de Bayrak Devri

Aslı Tanyer, Shell Türkiye’nin yüzde 100 iştiraki olan ve Türkiye’de işlettiği istasyonlarının yatırım, satış ve operasyonlarını yürüten şirketi Shell Petrol A.Ş’nin Perakende Satışlar Şirket Operasyonları Direktörlüğü görevini Ocak 2023 tarihi itibariyle devraldı.

Kariyerine 2001 yılında Banvit A.Ş’de denetim bölümünde başlayan Tanyer, hızlı tüketim ürünleri (FMCG) ve bankacılık sektörlerinde elde ettiği deneyimlerin ardından, 2006 yılında Shell’e katıldı. Aslı Tanyer, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu ve Sabancı Üniversitesi Executive MBA yüksek lisans derecesine sahip.

Shell&Turcas Akaryakıt Dışı Gelirler Operasyonları Onur Uzdil’e Emanet

2018 yılında Shell Türkiye’ye katılan ve pazarlama, iş geliştirme ve satış deneyimine sahip olan Onur Uzdil, yeni dönemde şirketin Akaryakıt Dışı Gelirler iş birimine liderlik edecek. Onur Uzdil, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu.

PublIcIs CommunIcatIons Türkiye’nin PR lideri Nazlı Çil oldu
Stratejik
iletişim ve kurumsal iletişim odağında 15 yıllık deneyime sahip olan Nazlı Çil, ocak ayı itibarıyla Publicis Communications Türkiye’nin PR lideri olarak görevine başladı. Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nde tamamlayan Nazlı Çil, kariyerinde ilk adım attığı iletişim sektöründe birçok küresel ve yerel markaya iletişim danışmanlığı hizmeti verdi. 2010 yılında geçiş yaptığı Yapı Kredi ve tüm iştiraklerinde kurumsal iletişim, PR, medya ilişkileri, kriz yönetimi, lider İletişimi, iç iletişim, sürdürülebilirlik iletişimi ve etkinlik odağında pek çok yöneticilik görevi üstlendi. Publicis Communications Türkiye CEO’su Birçim Öztaşkın, atamayla ilgili şunları söyledi: “Publicis Groupe Türkiye bünyesine 2018 yılında katılan PR ajansımız MSL Türkiye’nin ve grubumuzun tüm kurumsal iletişim ve PR operasyonlarından sorumlu olacak Nazlı ile birlikte nice başarılara ve birçok yenilikçi işe imza atacağımıza dair inancım tam.”