"YENİ YETENEKLERİN İLK TERCİHİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

SAHİBİNDEN.COM İŞ DESTEK GMY GÜNTULU PEKER: Çeşitlilik ve kapsayıcılık ilkelerimiz çerçevesinde, çalışanlarımızın kendilerini geliştirebilecekleri ve karşılıklı güvene dayalı bir işyeri kültürü oluşturabilmek adına yıllardır büyük bir gayretle çalışıyoruz.

23 yıldır insanların hayallerine ulaşmasına aracılık eden sahibinden.com olarak Great Place to Work® tarafından hazırlanan Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023 listesinde bu yıl da yerimizi aldık. Başarımızı, Ar-Ge merkezi ve sürekli teknoloji yatırımlarımızın yanı sıra, tüm Türkiye için tutkuyla çalışan uzman insan kaynağımız sayesinde sürdürülebilir kılıyoruz. Yüksek çalışan memnuniyetimizle “500-999 Çalışan Sayısı” kategorisinde Türkiye’nin En İyi İşvereni™ unvanı almaya hak kazandık.

ORTAK AKIL

Çeşitlilik ve kapsayıcılık ilkelerimiz çerçevesinde, çalışanlarımızın kendilerini geliştirebilecekleri ve karşılıklı güvene dayalı bir işyeri kültürü oluşturabilmek adına yıllardır büyük bir gayretle çalışıyoruz. İstiyoruz ki çalışanlarımız, sevdikleri işi, kendilerini rahat ve ait hissettikleri bir kurum yapısında, çalışmaktan mutlu oldukları insanlarla birlikte ahenk içinde yürütsün. Bugün çok farklı disiplinlerden yeteneklerin sahibinden.com çatısı altında bir arada çalışabilmesini sağlayan en önemli unsurunun ortak akıl olduğuna inanıyoruz. Hedefimiz bu ortak aklı her zaman güçlü ve canlı tutarak, gururla taşıdığımız ‘Türkiye’nin En İyi İşvereni’ unvanını sürdürülebilir kılmak ve sektörümüzde yeni yeteneklerin ilk tercihi olmaya devam etmek.